חזה עוף עם אננס ברוטב טריאקי

מצרכים ל- 4 מנות:600 גרם חזה עוף50 גרם פרוסות אננס Del Monte1/2 בצל פרוס דק1 פלפל ירוק חתוך לרצועות1 כוס רוטב טריאקי Taste of Asiaהוראות הכנה: מחוררים את חזה העוף בעזרת מזלג, ומשרים ברוטב הטריאקי למשך שעה במקרר (מערבבים מדי פעם).משמנים תבנית אפייה, ומפזרים עליה את הפלפל והבצל. מוציאים את נתחי חזה העוף מהמרינדה ומניחים מעל הירקות.מוסיפים את פרוסות האננס ומוזגים מעל את מרינדת הטריאקי. מכוונים את הגריל ל- 180 מעלות וצולים את העוף במשך כ- 40 דקות, עד שהעוף מלבין והנוזלים מצטמצמים.טל. 1-599-500-960 לחיוג מסמארטפון: מזרח ומערב Dialmynameסניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדרסניף קריית שמונה – מרכז רסקו 68סניף ירושלים – אגריפס 47

מצרכים ל- 4 מנות:
600 גרם חזה עוף
50 גרם פרוסות אננס Del Monte
1/2 בצל פרוס דק
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 כוס רוטב טריאקי Taste of Asia

הוראות הכנה:
מחוררים את חזה העוף בעזרת מזלג, ומשרים ברוטב הטריאקי למשך שעה במקרר (מערבבים מדי פעם).
משמנים תבנית אפייה, ומפזרים עליה את הפלפל והבצל. מוציאים את נתחי חזה העוף מהמרינדה ומניחים מעל הירקות.
מוסיפים את פרוסות האננס ומוזגים מעל את מרינדת הטריאקי.
מכוונים את הגריל ל- 180 מעלות וצולים את העוף במשך כ- 40 דקות, עד שהעוף מלבין והנוזלים מצטמצמים.

טל. 1-599-500-960
לחיוג מסמארטפון: מזרח ומערב Dialmyname
סניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)
סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדר
סניף קריית שמונה – מרכז רסקו 68
סניף ירושלים – אגריפס 47

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר