מצרכים ל- 4 מנות:
600 גרם חזה עוף
50 גרם פרוסות אננס Del Monte
1/2 בצל פרוס דק
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 כוס רוטב טריאקי Taste of Asia
הוראות הכנה:
מחוררים את חזה העוף בעזרת מזלג, ומשרים ברוטב הטריאקי למשך שעה במקרר (מערבבים מדי פעם).
משמנים תבנית אפייה, ומפזרים עליה את הפלפל והבצל. מוציאים את נתחי חזה העוף מהמרינדה ומניחים מעל הירקות.
מוסיפים את פרוסות האננס ומוזגים מעל את מרינדת הטריאקי.
מכוונים את הגריל ל- 180 מעלות וצולים את העוף במשך כ- 40 דקות, עד שהעוף מלבין והנוזלים מצטמצמים.
טל. 1-599-500-960
לחיוג מסמארטפון: מזרח ומערב Dialmyname
סניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)
סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדר
סניף קריית שמונה – מרכז רסקו 68
סניף ירושלים – אגריפס 47