חומרים:
500 גר' כבד טעם-עוף או כבד עוף
קופסה קטנה פלפל קלוי כצל'ה
מעט צ'ילי חריף (אופציה)
שן שום חתוכה (אופציה)
לרוטב:
4 כפות טחינה גולמית
2-3 כפות סילאן (או יותר לפי הטעם)
כף סויה
כחצי כוס יין אדום לבישול
להגשה:
עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
פותחים את הטחינה הגולמית עם היין האדום למרקם חלק ודליל.
מוסיפים שאר חומרי הרוטב ומערבבים היטב.
במחבת עם מעט שמן צולים הצ'ילי, השום ורצועות הפלפל.
מוסיפים כבד עוף וצולים למידת ההכנה הרצויה.
כשהכבד מוכן מוסיפים הרוטב, משקשקים ומכבים האש.
להגיש חם.
לעטר בעירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ.
www.ketzale.co.il
מרכז שרונה כפ"ס, 09-7401091