כבד עוף בתיבול שונה

חומרים:500 גר' כבד טעם-עוף או כבד עוףקופסה קטנה פלפל קלוי כצל'המעט צ'ילי חריף (אופציה)שן שום חתוכה (אופציה) לרוטב:4 כפות טחינה גולמית2-3 כפות סילאן (או יותר לפי הטעם)כף סויהכחצי כוס יין אדום לבישוללהגשה: עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץאופן ההכנה:פותחים את הטחינה הגולמית עם היין האדום למרקם חלק ודליל.מוסיפים שאר חומרי הרוטב ומערבבים היטב.במחבת עם מעט שמן צולים הצ'ילי, השום ורצועות הפלפל.מוסיפים כבד עוף וצולים למידת ההכנה הרצויה.כשהכבד מוכן מוסיפים הרוטב, משקשקים ומכבים האש. להגיש חם.לעטר בעירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ.www.ketzale.co.il מרכז שרונה כפ"ס, 09-7401091

חומרים:
500 גר' כבד טעם-עוף או כבד עוף
קופסה קטנה פלפל קלוי כצל'ה
מעט צ'ילי חריף (אופציה)
שן שום חתוכה (אופציה)

לרוטב:
4 כפות טחינה גולמית
2-3 כפות סילאן (או יותר לפי הטעם)
כף סויה
כחצי כוס יין אדום לבישול

להגשה:
עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:
פותחים את הטחינה הגולמית עם היין האדום למרקם חלק ודליל.
מוסיפים שאר חומרי הרוטב ומערבבים היטב.
במחבת עם מעט שמן צולים הצ'ילי, השום ורצועות הפלפל.
מוסיפים כבד עוף וצולים למידת ההכנה הרצויה.
כשהכבד מוכן מוסיפים הרוטב, משקשקים ומכבים האש.
להגיש חם.
לעטר בעירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ.

www.ketzale.co.il
מרכז שרונה כפ"ס, 09-7401091

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר