חזה עוף בעשבי תיבול על מצע ירקות בגריל

חומרים ל- 4 מנות:1 מגשית חזה עוף בעשבי תיבול של "מאמא עוף"4 בטטות בינוניות 2 בצלים סגולים גדולים 2 פלפלים אדומים1 פלפל צהוב 2 זוקיני ירוק1 חציל בלאדי1/2 כוס שמן זיתצרור טימין טרי4 שיני שום כתושות1 כף רוטב צ'ילי מתוקמלח גס ופלפל גרוס לפי הטעםאופן ההכנה:1. חותכים את כל הירקות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ. 2. מערבבים יחד שמן זית, טימין, שום, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל.3. מוסיפים לקערה את הירקות החתוכים ומערבבים יחד.4. צולים בגריל את הירקות ב- 200 מעלות, עד שהם מתחילים להתרכך.5. מחממים את חזה העוף ומניחים על מצע הירקות הקלויים.

חומרים ל- 4 מנות:
1 מגשית חזה עוף בעשבי תיבול של "מאמא עוף"
4 בטטות בינוניות
2 בצלים סגולים גדולים
2 פלפלים אדומים
1 פלפל צהוב
2 זוקיני ירוק
1 חציל בלאדי
1/2 כוס שמן זית
צרור טימין טרי
4 שיני שום כתושות
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח גס ופלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. חותכים את כל הירקות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.
2. מערבבים יחד שמן זית, טימין, שום, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל.
3. מוסיפים לקערה את הירקות החתוכים ומערבבים יחד.
4. צולים בגריל את הירקות ב- 200 מעלות, עד שהם מתחילים להתרכך.
5. מחממים את חזה העוף ומניחים על מצע הירקות הקלויים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר