חומרים ל- 4 מנות:
1 מגשית חזה עוף בעשבי תיבול של "מאמא עוף"
4 בטטות בינוניות
2 בצלים סגולים גדולים
2 פלפלים אדומים
1 פלפל צהוב
2 זוקיני ירוק
1 חציל בלאדי
1/2 כוס שמן זית
צרור טימין טרי
4 שיני שום כתושות
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח גס ופלפל גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. חותכים את כל הירקות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.
2. מערבבים יחד שמן זית, טימין, שום, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל.
3. מוסיפים לקערה את הירקות החתוכים ומערבבים יחד.
4. צולים בגריל את הירקות ב- 200 מעלות, עד שהם מתחילים להתרכך.
5. מחממים את חזה העוף ומניחים על מצע הירקות הקלויים.