כבדי עוף ברוטב יין אדום ובצלי שאלוט

חומרים עבור 10 מנות:2 ק"ג כבדי עוף טריים ונקיים1 ק"ג בצלי שאלוט קלופים וחתוכים לרבעים5 גבעולי תימין טרי500 גר' רוטב יין אדום "קנור"200 מ"ל מים1 כפית ציר עוף "קנור"מלח, פלפל שחור גרוסשמן לטיגוןאופן ההכנה:מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הכבדים לרמת הבישול הרצויה. מתבלים במלח ופלפל. מוציאים מהמחבת ושומרים במקום חמים.באותה מחבת מטגנים קלות את בצלי השאלוט, מוסיפים את רוטב היין האדום, מים וציר עוף ומבשלים כ-5 דקות. מחזירים את הכבדים למחבת.מבשלים מספר דקות נוספות ומגישים מיד בתוספת פירה.להגשה מומלץ להכין פירה תפו"א. אנו ממליצים במטבח הכשר להשלים את הפירה בכ-10% מיונז הלמנס במקום מרגרינה.  לשדרוג המנה ניתן להוסיף תאנים יבשות בזמן הכנת המנה.

חומרים עבור 10 מנות:
2 ק"ג כבדי עוף טריים ונקיים
1 ק"ג בצלי שאלוט קלופים וחתוכים לרבעים
5 גבעולי תימין טרי
500 גר' רוטב יין אדום "קנור"
200 מ"ל מים
1 כפית ציר עוף "קנור"
מלח, פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הכבדים לרמת הבישול הרצויה.
מתבלים במלח ופלפל.
מוציאים מהמחבת ושומרים במקום חמים.
באותה מחבת מטגנים קלות את בצלי השאלוט, מוסיפים את רוטב היין האדום, מים וציר עוף ומבשלים כ-5 דקות.
מחזירים את הכבדים למחבת.
מבשלים מספר דקות נוספות ומגישים מיד בתוספת פירה.

להגשה מומלץ להכין פירה תפו"א. אנו ממליצים במטבח הכשר להשלים את הפירה בכ-10% מיונז הלמנס במקום מרגרינה. 
לשדרוג המנה ניתן להוסיף תאנים יבשות בזמן הכנת המנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר