כבדי עוף על מצע פירה

מצרכים:1 ק"ג כבד עוף כף שמן300 גרם בצל, חתוך לקוביות מלח 50 גרם סוכר פלפל שחור 50 גרם סויה מקל קינמוןאופן ההכנה:הכבדים:מחממים מחבת טפלון מעט עמוקה (ללא שמן). כאשר המחבת חמה, מכניסים את כבדי העוף ומקפיצים אותם עד שכל המיצים יוצאים והכבדים נראים כמעט מוכנים. במחבת אחרת מחממים כף שמן בישול עד לרתיחה ומוסיפים את הבצל. מטגנים את הבצל עד שמזהיב.מוסיפים את הכבדים ומטגנים יחד. מוסיפים את הסויה והסוכר, מלח ופלפל ומערבבים.מטגנים הכול יחד עד שהכבדים מוכנים.תוספת פירה:מקלפים חצי ק"ג תפוח אדמה וחצי ק"ג בטהה ומבשלים במים רותחים. מסננים וטוחנים בבלנדר יחד עם 50 גרם חמאה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם (ניתן להוסיף גם מעט פפריקה מתוקה בזמן הבישול).מוציאים את הפירה לצלחת.מניחים מעל את הכבדים.

מצרכים:
1 ק"ג כבד עוף
כף שמן
300 גרם בצל, חתוך לקוביות מלח
50 גרם סוכר פלפל שחור
50 גרם סויה מקל קינמון

אופן ההכנה:
הכבדים:
מחממים מחבת טפלון מעט עמוקה (ללא שמן).
כאשר המחבת חמה, מכניסים את כבדי העוף ומקפיצים אותם עד שכל המיצים יוצאים והכבדים נראים כמעט מוכנים.
במחבת אחרת מחממים כף שמן בישול עד לרתיחה ומוסיפים את הבצל.
מטגנים את הבצל עד שמזהיב.
מוסיפים את הכבדים ומטגנים יחד.
מוסיפים את הסויה והסוכר, מלח ופלפל ומערבבים.
מטגנים הכול יחד עד שהכבדים מוכנים.

תוספת פירה:
מקלפים חצי ק"ג תפוח אדמה וחצי ק"ג בטהה ומבשלים במים רותחים.
מסננים וטוחנים בבלנדר יחד עם 50 גרם חמאה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם (ניתן להוסיף גם מעט פפריקה מתוקה בזמן הבישול).
מוציאים את הפירה לצלחת.
מניחים מעל את הכבדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר