חזה עוף במרינדה

חומרים: 2 חזות עוף שלמים, או חזה הודו נקבה, או טופו פרוס לרוחב ל"שניצלים" של טופו פירורי לחם מעורבבים בשומשום למרינדה: 3-4 כפות רוטב סויה קיקומן 3 שיני שום כתושות 1 חלמון ביצה טרוף קמצוץ ג'ינג'ר מעוך-מרוסק אופן ההכנה: להכין מהחומרים את המרינדה. להשרות בתוכה את חזות העוף או הטופו לשעה-שעתיים (אפשר גם ללילה). להוציא מהמרינדה, לצפות בפרורי לחם מעורבבים בשומשום ולטגן. מומלץ לאחר הטיגון לסחוט מעט לימון על חזות העוף או הטופו. לפרוס ולהגיש.

חומרים:
2 חזות עוף שלמים, או חזה הודו נקבה, או טופו פרוס לרוחב ל"שניצלים" של טופו
פירורי לחם מעורבבים בשומשום

למרינדה:
3-4 כפות רוטב סויה קיקומן
3 שיני שום כתושות
1 חלמון ביצה טרוף
קמצוץ ג'ינג'ר מעוך-מרוסק

אופן ההכנה:
להכין מהחומרים את המרינדה.
להשרות בתוכה את חזות העוף או הטופו לשעה-שעתיים (אפשר גם ללילה).
להוציא מהמרינדה, לצפות בפרורי לחם מעורבבים בשומשום ולטגן.
מומלץ לאחר הטיגון לסחוט מעט לימון על חזות העוף או הטופו.
לפרוס ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר