חומרים:
2 חזות עוף שלמים, או חזה הודו נקבה, או טופו פרוס לרוחב ל"שניצלים" של טופו
פירורי לחם מעורבבים בשומשום
למרינדה:
3-4 כפות רוטב סויה קיקומן
3 שיני שום כתושות
1 חלמון ביצה טרוף
קמצוץ ג'ינג'ר מעוך-מרוסק
אופן ההכנה:
להכין מהחומרים את המרינדה.
להשרות בתוכה את חזות העוף או הטופו לשעה-שעתיים (אפשר גם ללילה).
להוציא מהמרינדה, לצפות בפרורי לחם מעורבבים בשומשום ולטגן.
מומלץ לאחר הטיגון לסחוט מעט לימון על חזות העוף או הטופו.
לפרוס ולהגיש.