סביצ'ה סלמון ופירות טרופיים מוגש בכוסות מרטיני

חומרים (4 מנות):100 גר' סלמון טרי1 בצל אדום קצוץ דק2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק4 כפות אננס חתוך לקוביות קטנות1 תפוז מקולף וחתוך לקוביות1 פלפל צהוב חתוך לקוביות1 פלפל אדום חתוך לקוביותקורט מלח גסקורט פלפל שחור גרוס3 כפות שמן זית3 כפות מיץ לימוןאופן ההכנה:חותכים את כל הירקות והפירות דק.חותכים את הדג לקוביות קטנות ככל האפשר.מערבבים יחדיו את כל החומרים.לפני ההגשה מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.טיפ: ניתן להוסיף גם מפירות העונה הטרופיים, דוגמת ליצ'י, קיווי ומנגו.NOVA אירועים בנמל תל אביב, ביתן הארצות 4, טל. 03-5447750, 1-800-333-432צילום דניאל לילה

חומרים (4 מנות):
100 גר' סלמון טרי
1 בצל אדום קצוץ דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
4 כפות אננס חתוך לקוביות קטנות
1 תפוז מקולף וחתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
חותכים את כל הירקות והפירות דק.
חותכים את הדג לקוביות קטנות ככל האפשר.
מערבבים יחדיו את כל החומרים.
לפני ההגשה מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.

טיפ:
ניתן להוסיף גם מפירות העונה הטרופיים, דוגמת ליצ'י, קיווי ומנגו.

NOVA אירועים בנמל תל אביב, ביתן הארצות 4, טל. 03-5447750, 1-800-333-432


צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר