חומרים (4 מנות):
100 גר' סלמון טרי
1 בצל אדום קצוץ דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
4 כפות אננס חתוך לקוביות קטנות
1 תפוז מקולף וחתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
חותכים את כל הירקות והפירות דק.
חותכים את הדג לקוביות קטנות ככל האפשר.
מערבבים יחדיו את כל החומרים.
לפני ההגשה מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
טיפ:
ניתן להוסיף גם מפירות העונה הטרופיים, דוגמת ליצ'י, קיווי ומנגו.
NOVA אירועים בנמל תל אביב, ביתן הארצות 4, טל. 03-5447750, 1-800-333-432
צילום דניאל לילה