חזה עוף בטורטייה בליווי סלט ערבי וטחינה

רכיבים (עבור 3-4 מנות): חצי ק"ג חזה עוף פרוס דק מאוד150 גר' בצל פרוס30 גר' שמן סויה30 גר' רוטב מומבאי קנורמלח, פלפל, כמון3-4 יחידות טורטייהחצי כוס טחינה מוכנה (עדיף מטחינה גולמית)סלט ערבי קצוץ100 גרם פטרוזיליה קצוצה150 גרם פלפל שיפקהאופן ההכנה:מחממים מחבת עם שמן ומאדים את הבצל כ- 5 דקות.מוציאים את הבצל ושומרים בצד.מתבלים את הבשר במלח, פלפל וכמון, ומטגנים 5 דקות.מוסיפים למחבת את הבצל ואת רוטב מומבאי ומבשלים 2 דקות נוספות.להגשה:מורחים טחינה על הטורטייה ומעל את חתיכות העוף הדקות. מוסיפים סלט ומגלגלים.מגישים עטוף בנייר עם צלוחית חמוצים.

רכיבים (עבור 3-4 מנות):
חצי ק"ג חזה עוף פרוס דק מאוד
150 גר' בצל פרוס
30 גר' שמן סויה
30 גר' רוטב מומבאי קנור
מלח, פלפל, כמון
3-4 יחידות טורטייה
חצי כוס טחינה מוכנה (עדיף מטחינה גולמית)
סלט ערבי קצוץ
100 גרם פטרוזיליה קצוצה
150 גרם פלפל שיפקה

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם שמן ומאדים את הבצל כ- 5 דקות.
מוציאים את הבצל ושומרים בצד.
מתבלים את הבשר במלח, פלפל וכמון, ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים למחבת את הבצל ואת רוטב מומבאי ומבשלים 2 דקות נוספות.

להגשה:
מורחים טחינה על הטורטייה ומעל את חתיכות העוף הדקות.
מוסיפים סלט ומגלגלים.
מגישים עטוף בנייר עם צלוחית חמוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר