המיונז קושר ומחבר את כל מרכיבי המרינדה ומבטיח עטיפה מושלמת של הנתח. החמיצות של המיונז עוזרת בריכוך הנתח והחדרת הטעמים.
חומרים עבור 6 מנות:
1.5 ק"ג חזה הודו שלם
1 כף חרדל דיז'ון
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות מיונז הלמנס או הלמנס לייט
פלפל שחור גרוס
1 גבעול תימין או רוזמרין טרי
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה ומשרים את חזה ההודו למשך 3 שעות לפחות (רצוי להשרות יום לפני).
מסדרים את חזה ההודו בתבנית אפייה או על רשת התנור עם תבנית לניקוז הנוזלים בתחתית.
צולים בתנור ב-170 מעלות למשך 40 דקות.
חשוב שחזה ההודו יהיה עטוף במרינדה לקבלת ציפוי שחום ומושלם.