חזה הודו בצ'ילי דיז'ון ומיונז

המיונז קושר ומחבר את כל מרכיבי המרינדה ומבטיח עטיפה מושלמת של הנתח. החמיצות של המיונז עוזרת בריכוך הנתח והחדרת הטעמים.חומרים עבור 6 מנות:1.5 ק"ג חזה הודו שלם1 כף חרדל דיז'ון1 כף רוטב צ'ילי מתוק2 כפות מיונז הלמנס או הלמנס לייטפלפל שחור גרוס1 גבעול תימין או רוזמרין טריאופן ההכנה:מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה ומשרים את חזה ההודו למשך 3 שעות לפחות (רצוי להשרות יום לפני).מסדרים את חזה ההודו בתבנית אפייה או על רשת התנור עם תבנית לניקוז הנוזלים בתחתית.צולים בתנור ב-170 מעלות למשך 40 דקות.חשוב שחזה ההודו יהיה עטוף במרינדה לקבלת ציפוי שחום ומושלם.

המיונז קושר ומחבר את כל מרכיבי המרינדה ומבטיח עטיפה מושלמת של הנתח. החמיצות של המיונז עוזרת בריכוך הנתח והחדרת הטעמים.

חומרים עבור 6 מנות:
1.5 ק"ג חזה הודו שלם
1 כף חרדל דיז'ון
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות מיונז הלמנס או הלמנס לייט
פלפל שחור גרוס
1 גבעול תימין או רוזמרין טרי

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה ומשרים את חזה ההודו למשך 3 שעות לפחות (רצוי להשרות יום לפני).
מסדרים את חזה ההודו בתבנית אפייה או על רשת התנור עם תבנית לניקוז הנוזלים בתחתית.
צולים בתנור ב-170 מעלות למשך 40 דקות.
חשוב שחזה ההודו יהיה עטוף במרינדה לקבלת ציפוי שחום ומושלם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר