קציצות ברוטב ירקות קלויים

מצרכים:1 ק"ג עגבניות שרי 2 פלפלים אדומים בשרניים, נקיים מזרעים וחתוכים לרבעים 1 בצל סגול קלוף, חתוך לרבעים 5 שיני שום קלופות1-2 כפיות מלח מחוקות (לפי הטעם)5 כפות שמן זית 1/2 כפית פלפל שחור טרי 1 כפית פפריקה מתוקה 1 אריזת קציצות עוף טוב "המתכון הסודי"אופן ההכנה:מחממים תנור ל- °220. מכסים תבנית בנייר אלומיניום ומסדרים בה את תערובת הירקות והשום בשכבה אחת. יוצקים את שמן הזית מעל הירקות וממליחים.מכניסים לתנור ואופים למשך כחצי שעה או עד שהירקות משחימים. מעבירים את הירקות האפויים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים את הרוטב לסיר, מתבלים בפלפל שחור, פפריקה מתוקה, מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומערבבים. טועמים תיבול ומתקנים.מעבירים את הקציצות העסיסיות של עוף טוב לסיר, מכסים ומבשלים על אש בינונית למשך רבע שעה.

מצרכים:
1 ק"ג עגבניות שרי
2 פלפלים אדומים בשרניים, נקיים מזרעים וחתוכים לרבעים
1 בצל סגול קלוף, חתוך לרבעים
5 שיני שום קלופות
1-2 כפיות מלח מחוקות (לפי הטעם)
5 כפות שמן זית
1/2 כפית פלפל שחור טרי
1 כפית פפריקה מתוקה
1 אריזת קציצות עוף טוב "המתכון הסודי"

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- °220.
מכסים תבנית בנייר אלומיניום ומסדרים בה את תערובת הירקות והשום בשכבה אחת.
יוצקים את שמן הזית מעל הירקות וממליחים.
מכניסים לתנור ואופים למשך כחצי שעה או עד שהירקות משחימים.
מעבירים את הירקות האפויים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים את הרוטב לסיר, מתבלים בפלפל שחור, פפריקה מתוקה, מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומערבבים.
טועמים תיבול ומתקנים.
מעבירים את הקציצות העסיסיות של עוף טוב לסיר, מכסים ומבשלים על אש בינונית למשך רבע שעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר