מצרכים:
2 כפות שמן
2 סלסלות פטריות חורש או שמפיניון פרוסות
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
1 כף סויה
2 כוסות מרק עוף
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
1 אריזת קציצות עוף טוב "המתכון הסודי"
אופן ההכנה:
מוסיפים למחבת חמה את השמן והבטטות.
מטגנים היטב על אש בינונית כ- 10 דקות.
מוסיפים את הפטריות, השום ומטגנים למשך כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש מתבלים לפי הצורך.
מחממים קציצות עוף טוב במיקרו/תנור.
מוסיפים אותן לרוטב.
מבשלים עוד כ-3 דקות ומגישים.
מומלץ להגיש עם קוסקוס.