קציצות ברוטב פטריות ובטטה

מצרכים:2 כפות שמן2 סלסלות פטריות חורש או שמפיניון פרוסות1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות1 כף סויה2 כוסות מרק עוף 3 שיני שום כתושותמלח ופלפל1 אריזת קציצות עוף טוב "המתכון הסודי"אופן ההכנה:מוסיפים למחבת חמה את השמן והבטטות.מטגנים היטב על אש בינונית כ- 10 דקות. מוסיפים את הפטריות, השום ומטגנים למשך כ-5 דקות נוספות. מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש מתבלים לפי הצורך. מחממים קציצות עוף טוב במיקרו/תנור.מוסיפים אותן לרוטב.מבשלים עוד כ-3 דקות ומגישים. מומלץ להגיש עם קוסקוס.

מצרכים:
2 כפות שמן
2 סלסלות פטריות חורש או שמפיניון פרוסות
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
1 כף סויה
2 כוסות מרק עוף
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
1 אריזת קציצות עוף טוב "המתכון הסודי"

אופן ההכנה:
מוסיפים למחבת חמה את השמן והבטטות.
מטגנים היטב על אש בינונית כ- 10 דקות.
מוסיפים את הפטריות, השום ומטגנים למשך כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש מתבלים לפי הצורך.
מחממים קציצות עוף טוב במיקרו/תנור.
מוסיפים אותן לרוטב.
מבשלים עוד כ-3 דקות ומגישים.
מומלץ להגיש עם קוסקוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר