עוף בבצל ירוק, צ'ילי וג'ינג'ר

מצרכים ל-4 מנות:4 כרעי עוף מופרדות לשוקיים וירכייםמעט שמן צמחימלח ומעט פלפל שחור גרוס2 חבילות בצל ירוק1 פלפל צ'ילי אדום טרי פרוס דק2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ1 ראש שום חצוי לרוחבו4 כפות סויהכוס מיםאופן ההכנה:מתבלים את העוף במלח ומעט פלפל שחור. בסיר רחב ושטוח משחימים את העוף משני צדדיו במעט שמן צמחי. בזמן שהעוף משחים (5-6 דקות לפחות), חותכים את הבצל הירוק לקטעים באורך 2 ס"מ, לבן וירוק גם יחד. לאחר השחמת העוף, מוסיפים לסיר את הג'ינג'ר, הצ'ילי, הבצל הירוק והסויה.מטגנים מעט.מוסיפים מים ואת ראש השום לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים אש ומבשלים כשעה לערך כשהסיר מכוסה.

מצרכים ל-4 מנות:
4 כרעי עוף מופרדות לשוקיים וירכיים
מעט שמן צמחי
מלח ומעט פלפל שחור גרוס
2 חבילות בצל ירוק
1 פלפל צ'ילי אדום טרי פרוס דק
2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 ראש שום חצוי לרוחבו
4 כפות סויה
כוס מים

אופן ההכנה:
מתבלים את העוף במלח ומעט פלפל שחור.
בסיר רחב ושטוח משחימים את העוף משני צדדיו במעט שמן צמחי.
בזמן שהעוף משחים (5-6 דקות לפחות), חותכים את הבצל הירוק לקטעים באורך 2 ס"מ, לבן וירוק גם יחד.
לאחר השחמת העוף, מוסיפים לסיר את הג'ינג'ר, הצ'ילי, הבצל הירוק והסויה.
מטגנים מעט.
מוסיפים מים ואת ראש השום לסיר ומביאים לרתיחה.
מנמיכים אש ומבשלים כשעה לערך כשהסיר מכוסה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר