מצרכים ל-4 מנות:
4 כרעי עוף מופרדות לשוקיים וירכיים
מעט שמן צמחי
מלח ומעט פלפל שחור גרוס
2 חבילות בצל ירוק
1 פלפל צ'ילי אדום טרי פרוס דק
2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 ראש שום חצוי לרוחבו
4 כפות סויה
כוס מים
אופן ההכנה:
מתבלים את העוף במלח ומעט פלפל שחור.
בסיר רחב ושטוח משחימים את העוף משני צדדיו במעט שמן צמחי.
בזמן שהעוף משחים (5-6 דקות לפחות), חותכים את הבצל הירוק לקטעים באורך 2 ס"מ, לבן וירוק גם יחד.
לאחר השחמת העוף, מוסיפים לסיר את הג'ינג'ר, הצ'ילי, הבצל הירוק והסויה.
מטגנים מעט.
מוסיפים מים ואת ראש השום לסיר ומביאים לרתיחה.
מנמיכים אש ומבשלים כשעה לערך כשהסיר מכוסה.