צ'יקן בגט אסיאתי

המתכון פרי שיתוף פעולה של שפע קייטרינג ו-ONP המשיקות קונספקט חדש של סנדוויץ' ברחומרים לסנדוויץ' אחד:1/2 בגט לעוף והירקות המוקפצים:120 גר' חזה עוף חתוך לרצועותכוס מרינדת ג'ינג'ר למון גראס3/4 כוס מיםשמן לטיגון1 גזר חתוך לגפרורים1/2 בצל סגול חתוך לרצועות דקות1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות50 גר' רוטב צ'ילי מתוקחופן תרד תורכיחופן נבטים סיניים טריים1 כף אגוזי קשיו קלויים קצוצים גסמלחאופן ההכנה:מערבבים את מרינדת הג'ינג'ר למון גראס עם מים.משרים עם נתחי העוף ללילה.מלהיטים ווק, מוסיפים כף שמן ועוף ומקפיצים כ-3 דקות.מוציאים מהווק ומניחים בצד.מוסיפים לווק 2 כפות שמן, בצל וגזר ומקפיצים 2 דקות.מוסיפים פלפלים ומקפיצים 2 דקות. מוסיפים את העוף ומקפיצים כדקה.מתבלים ברוטב צ'ילי מתוק ומנענעים את הווק כך שהרוטב יגיע לכל הפינות. מוסיפים תרד ונבטים ל-2 דקות נוספות.ממליחים ומסירים מהכיריים.ממלאים את הבגט בתכולת הווק.מפזרים אגוזי קשיו, סוגרים ומגישים.צילום דניאל לילה

המתכון פרי שיתוף פעולה של שפע קייטרינג ו-ONP המשיקות קונספקט חדש של סנדוויץ' בר

חומרים לסנדוויץ' אחד:
1/2 בגט
לעוף והירקות המוקפצים:
120 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
כוס מרינדת ג'ינג'ר למון גראס
3/4 כוס מים
שמן לטיגון
1 גזר חתוך לגפרורים
1/2 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
50 גר' רוטב צ'ילי מתוק
חופן תרד תורכי
חופן נבטים סיניים טריים
1 כף אגוזי קשיו קלויים קצוצים גס
מלח

אופן ההכנה:
מערבבים את מרינדת הג'ינג'ר למון גראס עם מים.
משרים עם נתחי העוף ללילה.
מלהיטים ווק, מוסיפים כף שמן ועוף ומקפיצים כ-3 דקות.
מוציאים מהווק ומניחים בצד.
מוסיפים לווק 2 כפות שמן, בצל וגזר ומקפיצים 2 דקות.
מוסיפים פלפלים ומקפיצים 2 דקות.
מוסיפים את העוף ומקפיצים כדקה.
מתבלים ברוטב צ'ילי מתוק ומנענעים את הווק כך שהרוטב יגיע לכל הפינות.
מוסיפים תרד ונבטים ל-2 דקות נוספות.
ממליחים ומסירים מהכיריים.
ממלאים את הבגט בתכולת הווק.
מפזרים אגוזי קשיו, סוגרים ומגישים.

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר