המתכון פרי שיתוף פעולה של שפע קייטרינג ו-ONP המשיקות קונספקט חדש של סנדוויץ' בר
חומרים לסנדוויץ' אחד:
1/2 בגט
לעוף והירקות המוקפצים:
120 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
כוס מרינדת ג'ינג'ר למון גראס
3/4 כוס מים
שמן לטיגון
1 גזר חתוך לגפרורים
1/2 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
50 גר' רוטב צ'ילי מתוק
חופן תרד תורכי
חופן נבטים סיניים טריים
1 כף אגוזי קשיו קלויים קצוצים גס
מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את מרינדת הג'ינג'ר למון גראס עם מים.
משרים עם נתחי העוף ללילה.
מלהיטים ווק, מוסיפים כף שמן ועוף ומקפיצים כ-3 דקות.
מוציאים מהווק ומניחים בצד.
מוסיפים לווק 2 כפות שמן, בצל וגזר ומקפיצים 2 דקות.
מוסיפים פלפלים ומקפיצים 2 דקות.
מוסיפים את העוף ומקפיצים כדקה.
מתבלים ברוטב צ'ילי מתוק ומנענעים את הווק כך שהרוטב יגיע לכל הפינות.
מוסיפים תרד ונבטים ל-2 דקות נוספות.
ממליחים ומסירים מהכיריים.
ממלאים את הבגט בתכולת הווק.
מפזרים אגוזי קשיו, סוגרים ומגישים.
צילום דניאל לילה