מניפת פרגית

חומרים ל- 4 סועדים: 8 פרגיות2 עלי פילו (חתוכים לקוביות של 5 סנטימטר) – ניתן לתבל את עלי הפילוירקות לאנטי פסטי1 בטטה1 פלפל1 חציל100 גרם אטריות אורז מטוגנותאופן הכנת הירקות:מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל, שום וטימין.אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ- 20 דקות.משרה:2 כפות דבש 1/4 כוס טריאקי מלחפלפל שחור גרוס3 כפות מיץ תפוזים.1 שום כתושאופן ההכנה:משרים את נתחי הפרגית במשרה כשעה.מורחים את עלי הפילו בשמן קנולה בין הדפים ובחוץ.אופים אותם 5 דקות בחום של 200 מעלות.צולים את הפרגית המושרית על מנגל או ב'מחבת פסים' כ -3 דקות מכל צד.מניחים בצלחת דף פילו ונתח פרגית באופן היוצר מניפה על הצלחת.מגישים לצד ירקות אנטיפסטי.מתחם "נסיה" – צומת ראם מסמיה הדרומית (הגעה מכביש 6 ו-20)חנייה בשפע בצמוד למתחם. כשר בהשגחת הרבנות אזורית צילום דן פרץ

חומרים ל- 4 סועדים: 
8 פרגיות
2 עלי פילו (חתוכים לקוביות של 5 סנטימטר) – ניתן לתבל את עלי הפילו

ירקות לאנטי פסטי
1 בטטה
1 פלפל
1 חציל
100 גרם אטריות אורז מטוגנות

אופן הכנת הירקות:
מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל, שום וטימין.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ- 20 דקות.

משרה:
2 כפות דבש
1/4 כוס טריאקי
מלח
פלפל שחור גרוס
3 כפות מיץ תפוזים.
1 שום כתוש

אופן ההכנה:
משרים את נתחי הפרגית במשרה כשעה.
מורחים את עלי הפילו בשמן קנולה בין הדפים ובחוץ.
אופים אותם 5 דקות בחום של 200 מעלות.
צולים את הפרגית המושרית על מנגל או ב'מחבת פסים' כ -3 דקות מכל צד.
מניחים בצלחת דף פילו ונתח פרגית באופן היוצר מניפה על הצלחת.
מגישים לצד ירקות אנטיפסטי.

מתחם "נסיה" – צומת ראם מסמיה הדרומית (הגעה מכביש 6 ו-20)
חנייה בשפע בצמוד למתחם. כשר בהשגחת הרבנות אזורית

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר