מרק שעועית ודלעת חורפי

חומרים:1 בצל קצוץ2 שיני שום קצוצותקופסת שימורי שעועית שחורה400 גר' דלעת מבושלת מרוסקת4 כוסות מרק ירקות1 כפית כמוןקורט פלפל שחורגרידת קליפת לימון מלימון אחדאופן ההכנהשמים מעט שמן זית בסיר על האש ומטגנים את הבצל והשוםמוסיפים מלח ופלפל ומניחים כ- 4 דקות – עד שהבצל מזהיבמוסיפים את השעועית, פירה הדלעת, כמון ומעט פלפל שחור – מערבביםמוסיפים את ציר מרק הירקות, מערבבים היטב ומביאים לרתיחהמבשלים עוד מספר דקות, מורידים מהאש ומוסיפים את גרידת הלימוןטיפ להגשה: אפשר לקשט בכף יוגורט, כף פסטו וגרעיני דלעת קלויים

חומרים:
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
קופסת שימורי שעועית שחורה
400 גר' דלעת מבושלת מרוסקת
4 כוסות מרק ירקות
1 כפית כמון
קורט פלפל שחור
גרידת קליפת לימון מלימון אחד

אופן ההכנה
שמים מעט שמן זית בסיר על האש ומטגנים את הבצל והשום
מוסיפים מלח ופלפל ומניחים כ- 4 דקות – עד שהבצל מזהיב
מוסיפים את השעועית, פירה הדלעת, כמון ומעט פלפל שחור – מערבבים
מוסיפים את ציר מרק הירקות, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה
מבשלים עוד מספר דקות, מורידים מהאש ומוסיפים את גרידת הלימון
טיפ להגשה: אפשר לקשט בכף יוגורט, כף פסטו וגרעיני דלעת קלויים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר