חומרים:
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
קופסת שימורי שעועית שחורה
400 גר' דלעת מבושלת מרוסקת
4 כוסות מרק ירקות
1 כפית כמון
קורט פלפל שחור
גרידת קליפת לימון מלימון אחד
אופן ההכנה
שמים מעט שמן זית בסיר על האש ומטגנים את הבצל והשום
מוסיפים מלח ופלפל ומניחים כ- 4 דקות – עד שהבצל מזהיב
מוסיפים את השעועית, פירה הדלעת, כמון ומעט פלפל שחור – מערבבים
מוסיפים את ציר מרק הירקות, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה
מבשלים עוד מספר דקות, מורידים מהאש ומוסיפים את גרידת הלימון
טיפ להגשה: אפשר לקשט בכף יוגורט, כף פסטו וגרעיני דלעת קלויים