חומרים
1.2 ק"ג בטטה
1 בצל בינוני
50 גרם ג'ינג'ר כבוש (להשיג בחנויות אוכל מתמחות)
2 ליטר מרק עוף או מים
כוס חלב קוקוס(אופציה)
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לבן
אופן הכנה
לקלף, לשטוף ולחתוך לקוביות קטנות את הבטטה והבצל.
לסנן את הג'ינג'ר.
לאדות את הבצל עם השמן זית כ-10 דקות עד אשר הוא שקוף ומבריק.
להוסיף את הבטטה ולהמשיך לאדות עוד 10 דקות עד אשר הבטטה מבריקה.
להוסיף את המרק עוף או המים, הג'ינג'ר, חלב קוקוס ומלח ופלפל לבן.
להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה למשך כשעה או עד אשר הבטטה רכה לחלוטין.
לטחון את המרק ולהוסיף תיבול לפי הטעם.
להגיש את המרק בקעריות אישיות ולקשט עם כמה טיפות חלב קוקוס.
את המרק ניתן להכין כמה ימים לפני הארוחה ולשמור בקירור.