מרק בטטה עם פקאנים מסוכרים

ל- 5 מנות/סועדיםחומרים: 50 גר' חמאה2 בצלים קלופים וקצוצים2 כרישות קצוצות דק3 גזרים קלופים קצוצים250 גר' תפו"א קלופים חתוכים לקוביות1 ק"ג בטטות קלופות חתוכות לקוביותמלח, פלפל שחור, אגוז מוסקטעלה דפנה¾ כוס יין לבן5 כוסות ציר מרק עוף אופן ההכנה:ממיסים חמאה בסיר כבד, מאדים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים כרישה, גזרים, תפוח אדמה ובטטה.מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.מאדים כ– 10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם. מוסיפים לסיר עלה דפנה ויין לבן ומבשלים כשעה עד שכל הירקות מתרככים.מוציאים את עלה הדפנה, מרסקים במעבד מזון או בלנדר עד שמקבלים מחית אחידה.אופן ההגשה: יוצקים לקעריות הגשה ומקשטים בפקאנים מסוכרים קצוצים במרכז.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 5 מנות/סועדים

חומרים:
50 גר' חמאה
2 בצלים קלופים וקצוצים
2 כרישות קצוצות דק
3 גזרים קלופים קצוצים
250 גר' תפו"א קלופים חתוכים לקוביות
1 ק"ג בטטות קלופות חתוכות לקוביות
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט
עלה דפנה
¾ כוס יין לבן
5 כוסות ציר מרק עוף


אופן ההכנה:
ממיסים חמאה בסיר כבד, מאדים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים כרישה, גזרים, תפוח אדמה ובטטה.
מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
מאדים כ– 10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם. מוסיפים לסיר עלה דפנה ויין לבן ומבשלים כשעה עד שכל הירקות מתרככים.
מוציאים את עלה הדפנה, מרסקים במעבד מזון או בלנדר עד שמקבלים מחית אחידה.

אופן ההגשה:
יוצקים לקעריות הגשה ומקשטים בפקאנים מסוכרים קצוצים במרכז.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר