מרק ירקות עם פולים וקוסקוס

מרכיבים: 3 גזר2 קישואים1 לפת (בעונה)3 תפוחי אדמה1 בצל גדול2-3 גבעולי סלרי1/4 חבילה שמיר1/4 כרוב1/2 חב' כוסברה1/2 חבילה פול קפוא (בעונה מומלץ טרי)חזה עוף טרי (מי שצמחוני לא חייב עוף)תבלינים :1 כפית פפריקה אדומה1/2 כפית פלפל לבן1 כפית כרכום1 כפית תבלין ראס אלחנות1.1/2 כף מרק עוף1 כף רסק עגבניות1/2 מקל קינמוןאופן ההכנה:לקלף את הירקות (מהקישואים לא להוריד קליפה).לוקחים את הבצל חותכים לפרוסות ואורך, שמים בסיר שמן ומתחילים לטגן את הבצל כשמקל הקינמון ביחד עם הבצל.כשהצבע זהוב מוסיפים את הגזר (לחתוך לאורך של 7 ס"מ).מערבבים ומוסיפים את תפוחי אדמה (לחתוך לקוביות גדולות). להוסיף את גבעולי הכרפס (לחתוך לאורך 5 ס"מ עם העלים). להוסיף את חזה העוף, לכסות במים ולבשל 10 דקות.להוסיף את הירקות ואת התבלינים, רסק העגבניות השמיר והכוסברה. למלא מים עד כיסוי הירקות. להוסיף את הפולים, לכסות במכסה ולבשל על להבה בינונית עוד 40-50 דקות (עד שהירקות רכים).להגיש עם קוסקוס סוגת בינוני, אותו יש להכין לפי ההוראות על השקית.צילום נועם דוד

מרכיבים:
3 גזר
2 קישואים
1 לפת (בעונה)
3 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
2-3 גבעולי סלרי
1/4 חבילה שמיר
1/4 כרוב
1/2 חב' כוסברה
1/2 חבילה פול קפוא (בעונה מומלץ טרי)
חזה עוף טרי (מי שצמחוני לא חייב עוף)

תבלינים :

1 כפית פפריקה אדומה
1/2 כפית פלפל לבן
1 כפית כרכום
1 כפית תבלין ראס אלחנות
1.1/2 כף מרק עוף
1 כף רסק עגבניות
1/2 מקל קינמון

אופן ההכנה:
לקלף את הירקות (מהקישואים לא להוריד קליפה).
לוקחים את הבצל חותכים לפרוסות ואורך, שמים בסיר שמן ומתחילים לטגן את הבצל כשמקל הקינמון ביחד עם הבצל.
כשהצבע זהוב מוסיפים את הגזר (לחתוך לאורך של 7 ס"מ).
מערבבים ומוסיפים את תפוחי אדמה (לחתוך לקוביות גדולות).
להוסיף את גבעולי הכרפס (לחתוך לאורך 5 ס"מ עם העלים).
להוסיף את חזה העוף, לכסות במים ולבשל 10 דקות.
להוסיף את הירקות ואת התבלינים, רסק העגבניות השמיר והכוסברה.
למלא מים עד כיסוי הירקות.
להוסיף את הפולים, לכסות במכסה ולבשל על להבה בינונית עוד 40-50 דקות (עד שהירקות רכים).
להגיש עם קוסקוס סוגת בינוני, אותו יש להכין לפי ההוראות על השקית.

צילום נועם דוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר