מרכיבים:
12 עגבניות בגודל בינוני חלוטות ומקולפות קצוצות
כרישה גדולה קצוצה
5 גבעולי סלרי קצוצים
שורש סלרי קצוץ
2 כפות רסק עגבניוות
2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
4 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
כפית אורגנו יבש
2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
3 ליטר מים
כוס אורז בסמטי מלא שטוף
מלח לטעם
מעט פפריקה חריפה או פלפל קאיין
כף שמן קוקוס
אופן ההכנה:
מחממים בסיר את שמן הקוקוס.
מכניסים את כל הירקות מלבד העגבניות ומקפיצים 4 דקות.
מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות, אורגנו, מלח ופפריקה.
מטגנים לעוד כ- 2 דקות.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האורז ומנמיכים את האש.
מבשלים למשך כ- 40 דקות.
מוסיפים את הבזיליקום.
גיל הררי, סדנאות בישול, קייטרינג בריא לאירועים, שירות שף עד הבית, 054-6635983, גם בפייסבוק