מרק קרם כרישה ותפו"א

מצרכים:2 יח' בצל קלוף וחתוך גס2 יח' כרישה שטופה וחתוכה גס5 יח' תפו"א קלוף וחתוך גס2 ענפי סלרי חתוכים גס4 שיני שום1/2 כוס גרגירי חומוס מושרים למשך הלילהחופן כוסברה קצוצהמלח, פלפל לבן לפי הטעם1 כפית מרק עוף1 כפית בהרטאופן ההכנה:מטגנים בסיר את הבצל והכרישה עד להזהבה, ומוסיפים את יתר המרכיבים למעט הכוסברה.מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, ומבשלים כשעה על אש נמוכה.טוחנים במעבד מזון ידני או בלנדר, מוסיפים את הכוסברה ומגישים.צילום שרון ברנד

מצרכים:
2 יח' בצל קלוף וחתוך גס
2 יח' כרישה שטופה וחתוכה גס
5 יח' תפו"א קלוף וחתוך גס
2 ענפי סלרי חתוכים גס
4 שיני שום
1/2 כוס גרגירי חומוס מושרים למשך הלילה
חופן כוסברה קצוצה
מלח, פלפל לבן לפי הטעם
1 כפית מרק עוף
1 כפית בהרט

אופן ההכנה:
מטגנים בסיר את הבצל והכרישה עד להזהבה, ומוסיפים את יתר המרכיבים למעט הכוסברה.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
טוחנים במעבד מזון ידני או בלנדר, מוסיפים את הכוסברה ומגישים.

צילום שרון ברנד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר