מצרכים:
2 יח' בצל קלוף וחתוך גס
2 יח' כרישה שטופה וחתוכה גס
5 יח' תפו"א קלוף וחתוך גס
2 ענפי סלרי חתוכים גס
4 שיני שום
1/2 כוס גרגירי חומוס מושרים למשך הלילה
חופן כוסברה קצוצה
מלח, פלפל לבן לפי הטעם
1 כפית מרק עוף
1 כפית בהרט
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר את הבצל והכרישה עד להזהבה, ומוסיפים את יתר המרכיבים למעט הכוסברה.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
טוחנים במעבד מזון ידני או בלנדר, מוסיפים את הכוסברה ומגישים.
צילום שרון ברנד