מרק פלפלים

מצרכים:10 יחידות פלפלים אדומים4 יחידות עגבניות חממה1 בצל שלם3 כפות שוםכף אורגנו2 כפות פטרוזיליהכף טימיןמלח ופלפלאופן ההכנה:לשטוף ולנקות פלפלים אדומים מזרעים.לצלות היטב בתנור.לטגן את כל המרכיבים (לא לשרוף) עד ליצירת ממרח.להוסיף מים לכיסוי כל המרכיבים ועוד גובה של 3 ס"מ.להרתיח ולשמור על אש נמוכה 30 דקות.להוסיף 200 מ"ל שמנת ולהרתיח שוב.לסנן מעשבי תיבול, לטחון, לסנן ולתקן תיבול.מסעדת ננה, רח' אחד העם 1 בשכונת נווה צדק תל אביב צילום דניאל לילה

מצרכים:
10 יחידות פלפלים אדומים
4 יחידות עגבניות חממה
1 בצל שלם
3 כפות שום
כף אורגנו
2 כפות פטרוזיליה
כף טימין
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
לשטוף ולנקות פלפלים אדומים מזרעים.
לצלות היטב בתנור.
לטגן את כל המרכיבים (לא לשרוף) עד ליצירת ממרח.
להוסיף מים לכיסוי כל המרכיבים ועוד גובה של 3 ס"מ.
להרתיח ולשמור על אש נמוכה 30 דקות.
להוסיף 200 מ"ל שמנת ולהרתיח שוב.
לסנן מעשבי תיבול, לטחון, לסנן ולתקן תיבול.

מסעדת ננה, רח' אחד העם 1 בשכונת נווה צדק תל אביב

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר