מצרכים:
10 יחידות פלפלים אדומים
4 יחידות עגבניות חממה
1 בצל שלם
3 כפות שום
כף אורגנו
2 כפות פטרוזיליה
כף טימין
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
לשטוף ולנקות פלפלים אדומים מזרעים.
לצלות היטב בתנור.
לטגן את כל המרכיבים (לא לשרוף) עד ליצירת ממרח.
להוסיף מים לכיסוי כל המרכיבים ועוד גובה של 3 ס"מ.
להרתיח ולשמור על אש נמוכה 30 דקות.
להוסיף 200 מ"ל שמנת ולהרתיח שוב.
לסנן מעשבי תיבול, לטחון, לסנן ולתקן תיבול.
מסעדת ננה, רח' אחד העם 1 בשכונת נווה צדק תל אביב
צילום דניאל לילה