מרק עגבניות עם אורז בזיליקום ושמנת

חומרים:300 גרם בצל לבן מקולף ופרוס 150 גרם גזר חתוך גס 4 שיני שום 70 גרם עגבניות מיובשות 1 ק"ג עגבניות תמר משומרות (מומלץ של חברה איטלקית)200 מ"ל שמנת מתוקה חצי כוס אורז3 כפות שמן זית סוכרמלחעלי בזיליקום לקישוט3 ליטר ציר עוף   אופן ההכנה:בסיר עמוק מחממים שמן זית ומאדים את הבצל, הגזר, השום והעגבניות המיובשות כ- 10 דקות עד לריכוך.מוסיפים את האורז, עגבניות תמר ואת ציר העוף ומביאים לרתיחה.מנמיכים את האש ומבשלים כ- 20 דקות על אש נמוכה. יש לבחוש כל הזמן כדי שהאורז לא ידבק לתחתית הסיר.מתבלים: מוסיפים את השמנת, הסוכר והמלח, וטועמים.בעזרת מעבד מזון ידני מרסקים את המרק עד לקבלת מרקם חלק.מסעדת LUCCA, השונית 2, מרינה הרצליה, 09-9514000

חומרים:
300 גרם בצל לבן מקולף ופרוס
150 גרם גזר חתוך גס
4 שיני שום
70 גרם עגבניות מיובשות
1 ק"ג עגבניות תמר משומרות (מומלץ של חברה איטלקית)
200 מ"ל שמנת מתוקה
חצי כוס אורז
3 כפות שמן זית
סוכר
מלח
עלי בזיליקום לקישוט
3 ליטר ציר עוף

 

אופן ההכנה:
בסיר עמוק מחממים שמן זית ומאדים את הבצל, הגזר, השום והעגבניות המיובשות כ- 10 דקות עד לריכוך.
מוסיפים את האורז, עגבניות תמר ואת ציר העוף ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ- 20 דקות על אש נמוכה. יש לבחוש כל הזמן כדי שהאורז לא ידבק לתחתית הסיר.
מתבלים: מוסיפים את השמנת, הסוכר והמלח, וטועמים.
בעזרת מעבד מזון ידני מרסקים את המרק עד לקבלת מרקם חלק.

מסעדת LUCCA, השונית 2, מרינה הרצליה, 09-9514000

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר