מרק ערמונים וראטה

מרכיבים עבור סיר ביתי גדול:2 בצלים גדולים חתוכים לחתיכות קטנות20 גרם סוכר3 תפוחי אדמה שלמים (רצוי לשלב תפוחי אדמה מסוג ראטה ודז'ירה)3 תפוחי אדמה אפויים3 תפוחי אדמה מטוגנים בשמן עמוק200 גרם ערמונים3 ליטר חלב2 ליטר מים   אופן ההכנה:מאדים את הבצל יחד עם הסוכר עד שהוא הופך למוזהב ומקורמל, כמעט ריבתי.מוסיפים את תפוחי האדמה שלמים כפי שהם.מוסיפים את הערמונים השלמים.מוסיפים את החלב.מוסיפים שני ליטר מים.מבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים, ואז טוחנים הכול.המרק אמור לצאת סמיך וכבד. לקישוט, ניתן להשתמש בקוביות קטנות של תפוחי אדמה מטוגנים בשמן עמוק.צילום טלי דולין

מרכיבים עבור סיר ביתי גדול:
2 בצלים גדולים חתוכים לחתיכות קטנות
20 גרם סוכר
3 תפוחי אדמה שלמים (רצוי לשלב תפוחי אדמה מסוג ראטה ודז'ירה)
3 תפוחי אדמה אפויים
3 תפוחי אדמה מטוגנים בשמן עמוק
200 גרם ערמונים
3 ליטר חלב
2 ליטר מים

 

אופן ההכנה:
מאדים את הבצל יחד עם הסוכר עד שהוא הופך למוזהב ומקורמל, כמעט ריבתי.
מוסיפים את תפוחי האדמה שלמים כפי שהם.
מוסיפים את הערמונים השלמים.
מוסיפים את החלב.
מוסיפים שני ליטר מים.
מבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים, ואז טוחנים הכול.
המרק אמור לצאת סמיך וכבד. לקישוט, ניתן להשתמש בקוביות קטנות של תפוחי אדמה מטוגנים בשמן עמוק.

צילום טלי דולין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר