מרק וונטון

חומרים לציר מרק בסיס: 4 ליטר מים6 פטריות שיטאקה50 גרם ג'ינג'ר3 כפות מלח1 כוס סוכר1 כוס סויה בהירה1/4 כוס סויה כהה3 כפות שמן שומשוםאופן ההכנה:מביאים לרתיחה את המים, פטריות, ג'ינג'ר סוכר ומלח מבשלים על אש נמוכה לכ10 דקותמוסיפים סויה כהה סויה בהירה ושמן שומשום ומבשלים לעוד 10 דקות מסננים את המרק ושומרים את הפטריות בצד.חומרים למרק וונטון:חופן כרוב לבן חתוך דקחופן גזר חתוך ל'גפרורים'חופן נבטי שעועית סיניתפטריית שיטאקה קצוצות דק (ללא הרגל)בצל ירוק לעיטור3-5 יחידות כיסוני וונטון לסועדהכנת המרק:מרתיחים את המרק ומוסיפים את הכיסונים.מבשלים את הכיסונים במשך כ- 5 דקות.מחלקים את הירקות לקערות הגשה, ומוזגים את המרק עם הכיסונים.מעטרים בבצל ירוק.את ארבעת סניפי דים סאם שופ תוכלו למצוא באזור המרכז: אבן גבירול 61, דיזינגוף סנטר וקניון עזריאלי בת"א, ובקניון הזהב בראשון לציון צילום יולי גורדינסקי

חומרים לציר מרק בסיס:
4 ליטר מים
6 פטריות שיטאקה
50 גרם ג'ינג'ר
3 כפות מלח
1 כוס סוכר
1 כוס סויה בהירה
1/4 כוס סויה כהה
3 כפות שמן שומשום

אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה את המים, פטריות, ג'ינג'ר סוכר ומלח
מבשלים על אש נמוכה לכ10 דקות
מוסיפים סויה כהה סויה בהירה ושמן שומשום ומבשלים לעוד 10 דקות
מסננים את המרק ושומרים את הפטריות בצד.

חומרים למרק וונטון:
חופן כרוב לבן חתוך דק
חופן גזר חתוך ל'גפרורים'
חופן נבטי שעועית סינית
פטריית שיטאקה קצוצות דק (ללא הרגל)
בצל ירוק לעיטור
3-5 יחידות כיסוני וונטון לסועד

הכנת המרק:
מרתיחים את המרק ומוסיפים את הכיסונים.
מבשלים את הכיסונים במשך כ- 5 דקות.
מחלקים את הירקות לקערות הגשה, ומוזגים את המרק עם הכיסונים.
מעטרים בבצל ירוק.

את ארבעת סניפי דים סאם שופ תוכלו למצוא באזור המרכז: אבן גבירול 61, דיזינגוף סנטר וקניון עזריאלי בת"א, ובקניון הזהב בראשון לציון

 
צילום יולי גורדינסקי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר