מרק פלפלים אדומים

מרכיבים לשישה סועדים:8 פלפלים אדומים3 גזרים קלופים1 בצל קטן1 פלפל ירוקתפוח/אגס1 כף שמן זית25 גרם חמאה1 שן שום4 כוסות מרק ירקותמעט טבסקומלח   אופן ההכנה:לוקחים שישה מהפלפלים ומרחיקים מהם את הגבעולים והגרעינים. חותכים לחתיכות גדולות.חותכים גס גם את הגזרים, הבצל, הפלפל הירוק והתפוח.מחממים את השמן והחמאה בסיר, מוסיפים את הירקות החתוכים ושן השום, ומטגנים על אש בינונית כעשר דקות. מדי פעם בוחשים.מוסיפים את המרק ומתבלים בטבסקו ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים כחצי שעה בסיר מכוסה.את שני הפלפלים האדומים שנותרו קולים בחום 220 מעלות בתנור.שמים את הפלפלים בשקית ניילון לעשר דקות. קולפים ומרחיקים את הגרעינים.מעבירים את המרק לבלנדר.מוסיפים את הפלפלים הקלויים ומרסקים. מחזירים לסיר ומחממים/  

מרכיבים לשישה סועדים:
8 פלפלים אדומים
3 גזרים קלופים
1 בצל קטן
1 פלפל ירוק
תפוח/אגס
1 כף שמן זית
25 גרם חמאה
1 שן שום
4 כוסות מרק ירקות
מעט טבסקו
מלח

 

אופן ההכנה:
לוקחים שישה מהפלפלים ומרחיקים מהם את הגבעולים והגרעינים.

חותכים לחתיכות גדולות.
חותכים גס גם את הגזרים, הבצל, הפלפל הירוק והתפוח.
מחממים את השמן והחמאה בסיר, מוסיפים את הירקות החתוכים ושן השום, ומטגנים על אש בינונית כעשר דקות.

מדי פעם בוחשים.
מוסיפים את המרק ומתבלים בטבסקו ומלח.

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים כחצי שעה בסיר מכוסה.
את שני הפלפלים האדומים שנותרו קולים בחום 220 מעלות בתנור.
שמים את הפלפלים בשקית ניילון לעשר דקות.

קולפים ומרחיקים את הגרעינים.
מעבירים את המרק לבלנדר.
מוסיפים את הפלפלים הקלויים ומרסקים.

מחזירים לסיר ומחממים/

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר