מצרכים לארבע מנות
3 ליטר ציר דגים
50 מ"ל שמן זית
100 גרם בצל לבן פרוס
100 גרם גזר מקולף פרוס לפרוסות
100 גרם סלט עלים פרוס (רק הגבעולים)
50 גרם שומר פרוס
30 גרם שום פרוס
150 גרם עגבניות מקולפות מגולענות ופרוסות לרצועות
150 מ"ל פרנו
300 מ"ל יין לבן יבש
פטרוזיליה קצוצה
זעפרן
200 גרם שרימפס מקולף
200 גרם קלאמרי חתוך לטבעות
200 גרם קלאמרי ראש
200 גרם מולים
פילה דניס חתוך לקוביות
אופן הכנה
מאדים בסיר מרק את הירקות (מלבד העגבניות) והשום בשמן זית עד ריכוך.
מוסיפים יין ופרנו, ומצמצמים לשליש. מוסיפים ציר, עגבניות, מלח ופלפל ומבשלים על אש קטנה ½ שעה.
לפני ההגשה מחממים את המרק ומוסיפים את השרימפס, קלאמרי, מולים והדניס ומבשלים 5 דקות, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.