מרק פטריות

חומרים ל- 4-6 מנות: 450 גר' פטריות 2 כפות חמאה 1/2 כפית מלח1 בצל לבן קצוץ 3 שיני שום קצוצות1/4 כוס שרי יבש 450 גר' תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות 1.5 ליטר ציר ירקות פלפל שחור טחון אופן ההכנה:חותכים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן גס.ממיסים את החמאה במחבת מעל להבה בינונית – היזהרו לא לשרוף את החמאה.מגבירים את הלהבה, מוסיפים את הפטריות ואת המלח, מבשלים ומערבבים מדי פעם במשך 5 דקות.מוסיפים את הבצל הקצוץ לפטריות, מטגנים ומערבבים מדי פעם במשך 3 דקות עד שהבצל נהיה שקוף.מוסיפים את השרי היבש, מערבבים וממתינים 2 דקות על מנת שהאלכוהול יתנדף.מוסיפים את תפוחי האדמה וציר הירקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה כך שיהיה בעבוע עדין ומבשלים עד שהירקות רכים.משתמשים בבלנדר ידני לטחינת המרק למרקם הרצוי.   BAMIX הוא בלנדר מוט ידני. להשיג בחנויות המתמחות או אצל היבואן 'כרמל דיירקט', המלאכה 13 לוד. 1-700-700-642 צילום גון סל

חומרים ל- 4-6 מנות:
450 גר' פטריות
2 כפות חמאה
1/2 כפית מלח
1 בצל לבן קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1/4 כוס שרי יבש
450 גר' תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
1.5 ליטר ציר ירקות
פלפל שחור טחון

אופן ההכנה:
חותכים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן גס.
ממיסים את החמאה במחבת מעל להבה בינונית – היזהרו לא לשרוף את החמאה.
מגבירים את הלהבה, מוסיפים את הפטריות ואת המלח, מבשלים ומערבבים מדי פעם במשך 5 דקות.
מוסיפים את הבצל הקצוץ לפטריות, מטגנים ומערבבים מדי פעם במשך 3 דקות עד שהבצל נהיה שקוף.
מוסיפים את השרי היבש, מערבבים וממתינים 2 דקות על מנת שהאלכוהול יתנדף.
מוסיפים את תפוחי האדמה וציר הירקות ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה כך שיהיה בעבוע עדין ומבשלים עד שהירקות רכים.
משתמשים בבלנדר ידני לטחינת המרק למרקם הרצוי.

 

BAMIX הוא בלנדר מוט ידני. להשיג בחנויות המתמחות או אצל היבואן 'כרמל דיירקט', המלאכה 13 לוד. 1-700-700-642

צילום גון סל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר