מרק מינסטרונה עשיר

רמת קושי: קל רמת מחיר: זולזמן הכנה: כשעהרכיבים:2 עגבניות חתוכות לקוביות 1 קופסת עגבניות חתוכות 3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות 6 ענפי סלרי קצוצים, ללא העלים שורש סלרי קלוף וחתוך ל4 או עלי מנגולד 2 בצלים חתוכים גס 5-6 פטריות שמפניון חתוכות גס 2 כוסות שעועית ירוקה עם התרמילים (אפשר להשתמש בשקית קפואה) 2 כוסות שעועית צהובה עם התרמילים (אפשר להשתמש בשקית קפואה)1 חבילת פסטה ברילה מכל סוג ½ כוס פרמזן מגורד (לפי הצורך, לא חובה) 3 כוסות ציר מרק ירקות אופן ההכנה: בסיר גדול מאדים את כל הירקות (עגבניות טריות, גזרים, סלרי, בצל, פטריות, שעועית ירוקה, שעועית צהובה) עם מעט שמן זית. מתבלים עם מלח ופלפל שחור ומוסיפים את העגבניות החתוכות שבקופסה.מוסיפים את ציר הירקות ומביאים לרתיחה. מכסים במים עד לגובה ¾ מגובה הסיר ומביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים את האש עד לבעבוע קל. מכינים את הפסטה על פי ההוראות שעל האריזה, אך מוציאים לפני הזמן את הפסטה במצב "אל דנטה" ולא מוכנה עד הסוף.מסננים את הפסטה ומוסיפים את הפסטה לסיר המרק ¼ שעה לפני ההגשה. מפזרים מעל גבינת פרמזן מגורדת.צילום מאיר בולקה

רמת קושי: קל
רמת מחיר: זול
זמן הכנה: כשעה

רכיבים:
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 קופסת עגבניות חתוכות
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
6 ענפי סלרי קצוצים, ללא העלים
שורש סלרי קלוף וחתוך ל4 או עלי מנגולד
2 בצלים חתוכים גס
5-6 פטריות שמפניון חתוכות גס
2 כוסות שעועית ירוקה עם התרמילים (אפשר להשתמש בשקית קפואה)
2 כוסות שעועית צהובה עם התרמילים (אפשר להשתמש בשקית קפואה)
1 חבילת פסטה ברילה מכל סוג
½ כוס פרמזן מגורד (לפי הצורך, לא חובה)
3 כוסות ציר מרק ירקות

אופן ההכנה:
בסיר גדול מאדים את כל הירקות (עגבניות טריות, גזרים, סלרי, בצל, פטריות, שעועית ירוקה, שעועית צהובה) עם מעט שמן זית.
מתבלים עם מלח ופלפל שחור ומוסיפים את העגבניות החתוכות שבקופסה.
מוסיפים את ציר הירקות ומביאים לרתיחה.
מכסים במים עד לגובה ¾ מגובה הסיר ומביאים לרתיחה נוספת.
מנמיכים את האש עד לבעבוע קל.
מכינים את הפסטה על פי ההוראות שעל האריזה, אך מוציאים לפני הזמן את הפסטה במצב "אל דנטה" ולא מוכנה עד הסוף.
מסננים את הפסטה ומוסיפים את הפסטה לסיר המרק ¼ שעה לפני ההגשה.
מפזרים מעל גבינת פרמזן מגורדת.

צילום מאיר בולקה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר