מרק כרוב הונגרי עם קבנוסים וקרוטונים

רמת קושי: קלרמת מחיר: זול זמן הכנה: שעתיים רכיבים:כרוב לבן שלם חתוך לרבעים חבילת קבנוסים חתוכים לקוביות 200 גרם חזה אווז מעושן 3 בצלים קצוצים גס3 כפות חרדל 1 כף קימל טחון 2 כפות פפריקה מעושנת מארז קרוטוני מרק "מאסטר שף"אופן ההכנה: מטגנים את חזה האווז המעושן בסיר. מוסיפים את הבצל ואת הקבנוסים. מוסיפים את החרדל ומערבבים יחד את הכל.מוסיפים את הכרוב ואת הפפריקה וממשיכים בערבוב קל. מוסיפים את הפפריקה ומכסים את הכל במים. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה למשך שעה וחצי לפחות. מוציאים, מפזרים מעל קרוטונים ומגישים מיד.צילום מאיר בולקא

רמת קושי: קל
רמת מחיר: זול
זמן הכנה: שעתיים

רכיבים:
כרוב לבן שלם חתוך לרבעים
חבילת קבנוסים חתוכים לקוביות
200 גרם חזה אווז מעושן
3 בצלים קצוצים גס
3 כפות חרדל
1 כף קימל טחון
2 כפות פפריקה מעושנת
מארז קרוטוני מרק "מאסטר שף"

אופן ההכנה:
מטגנים את חזה האווז המעושן בסיר.
מוסיפים את הבצל ואת הקבנוסים.
מוסיפים את החרדל ומערבבים יחד את הכל.
מוסיפים את הכרוב ואת הפפריקה וממשיכים בערבוב קל.
מוסיפים את הפפריקה ומכסים את הכל במים.
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה למשך שעה וחצי לפחות.
מוציאים, מפזרים מעל קרוטונים ומגישים מיד.

צילום מאיר בולקא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר