מרק עגבניות, טורטליני גבינה ותרד וקרוטונים מתובלים ביתיים

מתכון למרק:מצרכים:2 כפות שמן זיתבצל קצוץ2 שיני שום2 כפות פפריקה מרוקאית מתוקה 1/4 כוס קמח3 כוסות ציר מרק ירקות מאבקת מרק טבעית 800 ג' עגבניות מרוסקות2 כפות רסק עגבניותחבילת טורטליני גבינה1/2 כוס גבינת פרמז'ן מגורדתחצי חבילת תרד טרי1/2 כוס שמנת מתוקה/יוגורט יווני/חלב קוקוסמלח פלפל2 כפות בזיליקום מיובש טורטליני לא מבושלגוש גבינת פרמז'ן אופן ההכנה: מטגנים בצל, מוסיפים את השום, הפפריקה ומטגנים למשך דקה. מוסיפים קמח ומבשלים על אש קטנה לרביכה.מוסיפים ציר מרק, עגבניות, רסק, מרתיחים ומנמיכים אש.מוסיפים טורטליני ומבשלים על אש קטנה כ- 10 דקות. מוסיפים פרמז'ן, תרד, חלב/שמנת, מלח ופלפל, ובסוף בזיליקום.   מתכון לקרוטונים מתובלים (מתאימים לשלל מרקים):מצרכים:10 פרוסות לחם10 כפיות שמן זית1כפית פפריקה, 1 כפית כורכום, 1 כפית תערובת אנטיפסטי 1 כפית תערובות טוסקנה אופן ההכנה:חותכים את הלחם לקוביות.בקערות קטנות מערבבים קוביות מפרוסה אחת יחד עם כפית שמן וכפית תערובות.מניחים על תבנית עם נייר אפייה.אופים בתנור 180 מעלות למשך 10-12 דקות.חוות דרך התבלינים – בית לחם הגלילית, 04-9533405 צילום אלוניס

מתכון למרק:
מצרכים:

2 כפות שמן זית
בצל קצוץ
2 שיני שום
2 כפות פפריקה מרוקאית מתוקה
1/4 כוס קמח
3 כוסות ציר מרק ירקות מאבקת מרק טבעית
800 ג' עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
חבילת טורטליני גבינה
1/2 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת
חצי חבילת תרד טרי
1/2 כוס שמנת מתוקה/יוגורט יווני/חלב קוקוס
מלח פלפל
2 כפות בזיליקום מיובש
טורטליני לא מבושל
גוש גבינת פרמז'ן

אופן ההכנה:
מטגנים בצל, מוסיפים את השום, הפפריקה ומטגנים למשך דקה.
מוסיפים קמח ומבשלים על אש קטנה לרביכה.
מוסיפים ציר מרק, עגבניות, רסק, מרתיחים ומנמיכים אש.
מוסיפים טורטליני ומבשלים על אש קטנה כ- 10 דקות. מוסיפים פרמז'ן, תרד, חלב/שמנת, מלח ופלפל, ובסוף בזיליקום.

 

מתכון לקרוטונים מתובלים (מתאימים לשלל מרקים):
מצרכים:
10 פרוסות לחם
10 כפיות שמן זית
1כפית פפריקה, 1 כפית כורכום, 1 כפית תערובת אנטיפסטי
1 כפית תערובות טוסקנה

אופן ההכנה:
חותכים את הלחם לקוביות.
בקערות קטנות מערבבים קוביות מפרוסה אחת יחד עם כפית שמן וכפית תערובות.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור 180 מעלות למשך 10-12 דקות.

חוות דרך התבלינים – בית לחם הגלילית, 04-9533405

צילום אלוניס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר