מרכיבים:
4 בטטות
4 גזרים
דלעת
3 תפו"א
2 בצלים גדולים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
כף שמן סויה
אגוז מוסקט
פלפל אנגלי
פלפל שחור גרוס דק
מלח גס
מים או ציר מרק
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד שהוא מעט שחום.
מוסיפים את כל הירקות.
מערבבים היטב ומוסיפים את השום ואת ציר הנוזלים.
מביאים לרתיחה.
מוסיפים את כל תבליני הטעם ללא מלח.
מנמיכים את האש ונותנים להתבשל עד לריכוך הירקות.
ברגע שהירקות מוכנים ורכים, יש לטחון את המרק.
צילום אסף לוי