מרק אספרגוס ושומר

מרק אספרגוס ושומר מוגש עם קרם קשיו אספרגוסרכיבים ל- 6 מנות:1 צרור גדול (או 2 קטנים) של אספרגוס טרי קצוץ דק (אפשר לשמור את קצוות הגבעולים לקישוט)2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים גס3 גבעולי סלרי חתוכים גס1 כרישה קצוצה4 שיני שום קצוצים3 שומר גדולים, חתוכים גס1 כפית מלח1 עלה רוזמרין טרי – באורך כ- 2 ס"מ2 עלי דפנה1כפית זרעי כוסברה טחונים3 כוסות מים לקרם קשיו אספרגוס:1 כוס אגוזי קשיו שטופים8 – 6 גבעולי אספרגוס, חתוכים גס½ כפית מלח2 שיני שום6 עלי נענע½ כפית זרעי כוסברה טחוניםאופן הכנת המרק:להניח את כל המרכיבים בסיר ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש, לכסות ולבשל על אש קטנה למשך 25-30 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.לערבב עם מוט חשמלית או בבלנדר, עד למרקם חלק.לטעום ולתקן תיבול. המרק צריך להיות במרקם סמיך וקרמי.אופן הכנת הקרם:להכניס את כל המרכיבים לבלנדר חזק ולערבב עד לקבלת מרקם חלק.לטעום ולתקן תיבול. ייתכן ותרצו להוסיף עוד אספרגוס טרי. הגשה:למזוג את המרק לקערות אישיות.לבזוק כף של קרם הקשיו מעל כל מנה.לקשט עם ראשי האספרגוס.

מרק אספרגוס ושומר מוגש עם קרם קשיו אספרגוס

רכיבים ל- 6 מנות:
1 צרור גדול (או 2 קטנים) של אספרגוס טרי קצוץ דק (אפשר לשמור את קצוות הגבעולים לקישוט)
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים גס
3 גבעולי סלרי חתוכים גס
1 כרישה קצוצה
4 שיני שום קצוצים
3 שומר גדולים, חתוכים גס
1 כפית מלח
1 עלה רוזמרין טרי – באורך כ- 2 ס"מ
2 עלי דפנה
1כפית זרעי כוסברה טחונים
3 כוסות מים

לקרם קשיו אספרגוס:
1 כוס אגוזי קשיו שטופים
8 – 6 גבעולי אספרגוס, חתוכים גס
½ כפית מלח
2 שיני שום
6 עלי נענע
½ כפית זרעי כוסברה טחונים

אופן הכנת המרק:
להניח את כל המרכיבים בסיר ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש, לכסות ולבשל על אש קטנה למשך 25-30 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.
לערבב עם מוט חשמלית או בבלנדר, עד למרקם חלק.
לטעום ולתקן תיבול.
המרק צריך להיות במרקם סמיך וקרמי.

אופן הכנת הקרם:
להכניס את כל המרכיבים לבלנדר חזק ולערבב עד לקבלת מרקם חלק.
לטעום ולתקן תיבול. ייתכן ותרצו להוסיף עוד אספרגוס טרי.

הגשה:
למזוג את המרק לקערות אישיות.
לבזוק כף של קרם הקשיו מעל כל מנה.
לקשט עם ראשי האספרגוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר