ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - מרקים
מתכונים לסוכות
מתכונים - מרקים

קרפלך

מאת מסעדת סנדר


מרכיבים
בצק
קילו קמח
2 תפוחי אדמה עשויים כמחית
4 ביצים
מלח על פי הטעם
חצי כוס שמן

מילוי
חצי קילו בשר (עם מעט שומן)
2 בצלים קצוצים
2 ביצים
100 גרם כבד עוף
פלפל שחור ומלח על פי הטעם
אופן הכנה
להכנת הבצק מערבבים את כל המרכיבים יחד עד ליצירת עיסה אחידה.

מילוי- מטגנים את הבשר, הכבד והבצל הקצוץ יחד עד להשחמה.

לאחר הטיגון טוחנים את הכבד והבצל במטחנת בשר, מוסיפים את הביצים, הפלפל שחור והמלח ומערבבים שוב.

את הבצק מרדדים ובעזרת כוס יוצרים עיגולים.

את העיגולים ממלאים במילוי וסוגרים בזהירות עם לחיצות קלות בקצוות הבצק. לאחר מכן מבשלים כ – 15 דקות במים רותחים עם מעט מלח ומעט שמן.

את הקרפלך המוכנים ניתן לטגן במחבת בשמן עמוק או להוסיף ללא טיגון למרק עוף.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים