מרכיבים לשלושה סועדים
חצי ליטר ציר דגים
18 יחידות ראשי קלמרי
18 יחידות שרימפס
עגבנייה מרוסקת
7 פרוסות עגבנייה
4 שיני שום כתוש
גזר אחד פרוס לטבעות
פלפל רגיל/חריף פרוס לטבעות
בצל סגול פרוס לטבעות
טבעות דלורית
כף מיץ לימון סחוט טרי
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן הכנה
מביאים את ציר הדגים יחד עם הגזר, הדלורית, הבצל, הפלפל והשום עד לריכוך.
מכניסים למרק עגבנייה מרוסקת וכמה פרוסות עגבנייה, כף מיץ לימון ומביאים שוב לרתיחה למשך 5 ד'.
אחרי הרתיחה השנייה מוסיפים למרק את הקלמרי, והשרימפס ומביאים שוב לרתיחה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מגישים עם כוסברה קצוצה.