חומרים 6 מנות
2 תפוחי אדמה קלופים
1 בצל קלוף
1 גבעול סלרי אמריקאי
2 כפות חמאה
3 כוסות מים רותחים
1 קופסת שימורי תירס
2 כוסות חלב
1 כפית מלח גס
קורט פפריקה
גבינה לבנה
אופן ההכנה
1. חותכים את תפוחי האדמה, הבצל והסלרי לקוביות, מאדים בסיר עם החמאה 5 דקות.
2. מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים עוד 7 דקות. בינתיים מרסקים את התירס (כולל הנוזל) בבלנדר או במעבד מזון.
3. מוסיפים לסיר את מחית התירס, החלב, מלח ופפריקה. מבשלים כ-5 דקות, טועמים מתקנים תיבול, מוסיפים כף גבינה לבנה, ליצירת "אי" ומגישים.