מרק מהיר מתירס וחלב

חומרים 6 מנות2 תפוחי אדמה קלופים1 בצל קלוף1 גבעול סלרי אמריקאי2 כפות חמאה3 כוסות מים רותחים 1 קופסת שימורי תירס2 כוסות חלב1 כפית מלח גסקורט פפריקהגבינה לבנהאופן ההכנה1. חותכים את תפוחי האדמה, הבצל והסלרי לקוביות, מאדים בסיר עם החמאה 5 דקות.2. מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים עוד 7 דקות. בינתיים מרסקים את התירס (כולל הנוזל) בבלנדר או במעבד מזון.3. מוסיפים לסיר את מחית התירס, החלב, מלח ופפריקה. מבשלים כ-5 דקות, טועמים מתקנים תיבול, מוסיפים כף גבינה לבנה, ליצירת "אי" ומגישים.

חומרים 6 מנות
2 תפוחי אדמה קלופים
1 בצל קלוף
1 גבעול סלרי אמריקאי
2 כפות חמאה
3 כוסות מים רותחים
1 קופסת שימורי תירס
2 כוסות חלב
1 כפית מלח גס
קורט פפריקה
גבינה לבנה

אופן ההכנה
1. חותכים את תפוחי האדמה, הבצל והסלרי לקוביות, מאדים בסיר עם החמאה 5 דקות.

2. מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים עוד 7 דקות. בינתיים מרסקים את התירס (כולל הנוזל) בבלנדר או במעבד מזון.

3. מוסיפים לסיר את מחית התירס, החלב, מלח ופפריקה. מבשלים כ-5 דקות, טועמים מתקנים תיבול, מוסיפים כף גבינה לבנה, ליצירת "אי" ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר