מרק ארטישוק ירושלמי

חומרי גלם ל – 6 מנות חומרים500 גרם ארטישוק1 בצל בינוני1 תפוח אדמה בינוני3 לימונים 60 גרם מרגרינה1 חבילת כוסברה1.5 כוסות מיםרבע כוס שמנת פרווה2 כפות אבקת מרק התיבול בטעם עוף של אסםפלפל לבןמלח2 גרם זעפרןאופן ההכנהמקלפים את הארטישוק הירושלמי, תפוח האדמה והבצל, וחותכים גס. מאדים ב – 30 גרם מרגרינה במשך 10 דקות, מוסיפים את המים ומבשלים 45 דקות.מסננים את התערובת, ואת התוכן מעבדים בבלנדר. מחזירים לסיר ומבשלים כ- 10 דקות. מוסיפים אבקת מרק לתיבול בטעם עוף של אסם, מיץ לימון, מלח, פלפל לבן, ולפני ההגשה מוסיפים לעידון המרק 30 גרם מרגרינה עם מנת פרווה, טורפים בעזרת מטריפה, ומפזרים על המרק כוסברה קצוצה.

חומרי גלם ל – 6 מנות

חומרים
500 גרם ארטישוק
1 בצל בינוני
1 תפוח אדמה בינוני
3 לימונים
60 גרם מרגרינה
1 חבילת כוסברה
1.5 כוסות מים
רבע כוס שמנת פרווה
2 כפות אבקת מרק התיבול בטעם עוף של אסם
פלפל לבן
מלח
2 גרם זעפרן

אופן ההכנה
מקלפים את הארטישוק הירושלמי, תפוח האדמה והבצל, וחותכים גס. מאדים ב – 30 גרם מרגרינה במשך 10 דקות, מוסיפים את המים ומבשלים 45 דקות.

מסננים את התערובת, ואת התוכן מעבדים בבלנדר.

מחזירים לסיר ומבשלים כ- 10 דקות.

מוסיפים אבקת מרק לתיבול בטעם עוף של אסם, מיץ לימון, מלח, פלפל לבן, ולפני ההגשה מוסיפים לעידון המרק 30 גרם מרגרינה עם מנת פרווה, טורפים בעזרת מטריפה, ומפזרים על המרק כוסברה קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר