מרק פארסניפ כרישה ושום

מצרכים:1 ק"ג פארסניפ קלוף וחתוך לקוביות 1 כרישה בינונית קצוצה 2 ענפי טימין 6 שיני שום 1 כוס יין לבן 30 גרם חמאה/מחמאה מלח, פלפל לבן 3 כפות שמנת מוקצפת עירית לקישוט ציר עוף או מרק צח אופן ההכנה:מכניסים לסיר כבד את הכרישה ואת החמאה ומבשלים עד לריכוך הכרישה. יש להימנע מחריכה.מוסיפים שום, טימין וכוס יין ומטגנים עד לאידוי הנוזלים. מוסיפים את הפארסניפ ומכסים בציר עוף. מרתיחים עד לריכוך הפארסניפ, כ-30 דקות. מכניסים את המרק, ללא הטימין, לבלנדר ומרסקים. מוסיפים מלח ופלפל. לפני הגשת המרק, מרתיחים ומוסיפים קצפת. מערבבים היטב. מוזגים לצלחת, מוסיפים למרכז הצלחת מעט קצפת ומפזרים עירית קצוצה על הקצפת.

מצרכים:
1 ק"ג פארסניפ קלוף וחתוך לקוביות
1 כרישה בינונית קצוצה
2 ענפי טימין
6 שיני שום
1 כוס יין לבן
30 גרם חמאה/מחמאה
מלח, פלפל לבן
3 כפות שמנת מוקצפת
עירית לקישוט
ציר עוף או מרק צח

אופן ההכנה:
מכניסים לסיר כבד את הכרישה ואת החמאה ומבשלים עד לריכוך הכרישה. יש להימנע מחריכה.
מוסיפים שום, טימין וכוס יין ומטגנים עד לאידוי הנוזלים. מוסיפים את הפארסניפ ומכסים בציר עוף. מרתיחים עד לריכוך הפארסניפ, כ-30 דקות.
מכניסים את המרק, ללא הטימין, לבלנדר ומרסקים. מוסיפים מלח ופלפל. לפני הגשת המרק, מרתיחים ומוסיפים קצפת. מערבבים היטב. מוזגים לצלחת, מוסיפים למרכז הצלחת מעט קצפת ומפזרים עירית קצוצה על הקצפת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר