מרק קישואים קטיפתי עם נגיעות שמיר

ל- 5 מנותהמצרכים: 1 יחידה ריצ' לבישול ולהקרמה1 ק"ג קישואים חתוכים לקוביות2 תפוחי אדמה גדולים מקולפים חתוכים לקוביות1 בצל גדול מקולף חתוך לקוביות1 ליטר מים2 כפות מרק טעם עוף של ויטה1 כף שמיר טרי קצוץאופן ההכנה:1. מכניסים את הקישואים, תפוחי האדמה והבצל לתוך סיר.2. יוצקים את המים ומביאים לרתיחה.3. מבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.4. באמצעות מיקסר יד טוחנים את הירקות היטב עד לקבלת מרקם אחיד.במידה ואין מיקסר יד, מוציאים את הירקות לבלנדר וטוחנים עם מחצית מכמות הנוזלים עד לקבלת תערובת חלקה ומחזירים לסיר.5. מוסיפים ריצ' לבישול ולהקרמה, ומתבלים באבקת מרק טעם עוף ויטה.6. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות נוספות.7. בסמוך להגשה, מוסיפים את השמיר למרק, מערבבים היטב ומגישים.

ל- 5 מנות

המצרכים:
1 יחידה ריצ' לבישול ולהקרמה
1 ק"ג קישואים חתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה גדולים מקולפים חתוכים לקוביות
1 בצל גדול מקולף חתוך לקוביות
1 ליטר מים
2 כפות מרק טעם עוף של ויטה
1 כף שמיר טרי קצוץ

אופן ההכנה:
1. מכניסים את הקישואים, תפוחי האדמה והבצל לתוך סיר.
2. יוצקים את המים ומביאים לרתיחה.
3. מבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.
4. באמצעות מיקסר יד טוחנים את הירקות היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
במידה ואין מיקסר יד, מוציאים את הירקות לבלנדר וטוחנים עם מחצית מכמות הנוזלים עד לקבלת תערובת חלקה ומחזירים לסיר.
5. מוסיפים ריצ' לבישול ולהקרמה, ומתבלים באבקת מרק טעם עוף ויטה.
6. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות נוספות.
7. בסמוך להגשה, מוסיפים את השמיר למרק, מערבבים היטב ומגישים.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר