החומרים לשישה סועדים
3 יחידות כנפי עוף
2 יחידות גרונות עוף
שמן זית
2 בצלים
5 שיני שום שלמות
שורש פטרוזיליה
שורש סלרי
7 גזרים
חופן עלי פטרוזיליה
3 עלי דפנה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות בינוניות.
מטגנים את הבצל בשמן בתחתית הסיר.
מוסיפים את שיני השום השלמות ואת כל יתר החומרים כולל הבשר ומטגנים במשך כדקה.
מכסים במים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים כשעה וחצי עד שעתיים.
לאחר הרתיחה, מסירים את הקצף שנוצר מלמעלה, ולאחר הבישול מסננים.
בתחתית הצלחת מניחים חלקי גזר ושורשים, ויוצקים עליהם מרק שקוף וזהבהב.