מרק ירקות כתומים וגרעיני חמניה

חומרים ל-4 מנות1 בצל חתוך גס1 כרישה חתוך גס1.5 גזר חתוך גס1.5 בטטה חתוך גס 300 גרם דלעת חתוך גס1 יח' גינג'ר טרי כפית שמן זית 1 כף גרעיני חמניה חופן עירית קצוצה2.5 ליטר מים מלח ופלפל לפי טעםאופן הכנהמאדים בסיר את הירקות כ- 5 דקות מוסיפים את הגינג'ר, המים ומלח פלפל ומבשלים כ-40 דקות.טוחנים את חומרי המרק במעבד מזון, מעבירים דרך מסננת ומחזירים לסיר לעוד 10 דקות בישול, משלימים טעמים ומגישים בעיטור גרעיני חמניה ועירית קצוצה.

חומרים ל-4 מנות
1 בצל חתוך גס
1 כרישה חתוך גס
1.5 גזר חתוך גס
1.5 בטטה חתוך גס
300 גרם דלעת חתוך גס
1 יח' גינג'ר טרי
כפית שמן זית
1 כף גרעיני חמניה
חופן עירית קצוצה
2.5 ליטר מים
מלח ופלפל לפי טעם

אופן הכנה
מאדים בסיר את הירקות כ- 5 דקות

מוסיפים את הגינג'ר, המים ומלח פלפל ומבשלים כ-40 דקות.

טוחנים את חומרי המרק במעבד מזון, מעבירים דרך מסננת ומחזירים לסיר לעוד 10 דקות בישול, משלימים טעמים ומגישים בעיטור גרעיני חמניה ועירית קצוצה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר