מרק שבעת העשבים

חומרי גלם ל – 10 מנותחומרים800 גרם תפו"א קלופים2 בצל בינוני קלוף2 כרישה (רק לבן) פרוסה גס3 כוסות שמנת מתוקה80 גרם חמאה6 כפות אבקת מרק זך טעם עוף אסם4 כוסות תערובת עשבים קצוצים (פטרוזיליה, עירית, גרגר נחלים, כוסברה, בצל ירוק, שרוויל, שמיר)2 ליטר מיםמלחפלפל לבן, מוסקטאופן ההכנה1. מבשלים את תפו"א במים עם אבקת המרק כ – 20 דקות.2. במחבת נפרדת מטגנים בחמאה את הבצל והכרישה עד לזגוגיות.3. מוסיפים את תוכן המחבת לסיר עם תפו"א ומבשלים כ –10 דקות.4. משלימים טעם.5. מסירים מהלהבה וטוחנים היטב בעזרת מיקסר.6. מחזירים ללהבה ומוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה.7. משלימים טעמים וממש לפני ההגשה מוסיפים את העשבים הקצוצים לסיר וטוחנים היטב בעזרת מיקסר.מגישים מייד.המלצה: ניתן לעטר בצנוברים או פיסטוקים קלויים ואף לטחון אותם יחד עם העשבים.

חומרי גלם ל – 10 מנות

חומרים
800 גרם תפו"א קלופים
2 בצל בינוני קלוף
2 כרישה (רק לבן) פרוסה גס
3 כוסות שמנת מתוקה
80 גרם חמאה
6 כפות אבקת מרק זך טעם עוף אסם
4 כוסות תערובת עשבים קצוצים (פטרוזיליה, עירית, גרגר נחלים, כוסברה, בצל ירוק, שרוויל, שמיר)
2 ליטר מים
מלח
פלפל לבן, מוסקט

אופן ההכנה
1. מבשלים את תפו"א במים עם אבקת המרק כ – 20 דקות.

2. במחבת נפרדת מטגנים בחמאה את הבצל והכרישה עד לזגוגיות.

3. מוסיפים את תוכן המחבת לסיר עם תפו"א ומבשלים כ –10 דקות.

4. משלימים טעם.

5. מסירים מהלהבה וטוחנים היטב בעזרת מיקסר.

6. מחזירים ללהבה ומוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה.

7. משלימים טעמים וממש לפני ההגשה מוסיפים את העשבים הקצוצים לסיר וטוחנים היטב בעזרת מיקסר.

מגישים מייד.

המלצה: ניתן לעטר בצנוברים או פיסטוקים קלויים ואף לטחון אותם יחד עם העשבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר