החומרים
שלושת רבעי קופסת שימורים חלב קוקוס
2 כוסות מים (400 מ"ל)
4 בצלים ירוקים חתוכים באורך 3-4 ס"מ
חצי כוס פרחי כרובית
חצי כוס פרחי ברוקולי
חצי כוס פיטריות שמפיניון חתוכות
2 כפות שמן זית
אחת וחצי כפות סוד התיבול ג'ינג'ר ולמון גראס – תאילנדי
אופן ההכנה
1. מטגנים בסיר את הפיטריות עם שמן זית, מוסיפים את הבצל הירוק ובוחשים.
2. מוסיפים את הכרובית, הברוקולי, חלב הקוקוס והמים. לבסוף מוסיפים את "סוד התיבול", מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כ- 5 דקות ומגישים.