מרק ירקות תאילנדי עם חלב קוקוס ג'ינג'ר ולמון גראס

החומריםשלושת רבעי קופסת שימורים חלב קוקוס2 כוסות מים (400 מ"ל)4 בצלים ירוקים חתוכים באורך 3-4 ס"מחצי כוס פרחי כרוביתחצי כוס פרחי ברוקוליחצי כוס פיטריות שמפיניון חתוכות2 כפות שמן זיתאחת וחצי כפות סוד התיבול ג'ינג'ר ולמון גראס – תאילנדיאופן ההכנה1. מטגנים בסיר את הפיטריות עם שמן זית, מוסיפים את הבצל הירוק ובוחשים. 2. מוסיפים את הכרובית, הברוקולי, חלב הקוקוס והמים. לבסוף מוסיפים את "סוד התיבול", מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כ- 5 דקות ומגישים.

החומרים
שלושת רבעי קופסת שימורים חלב קוקוס
2 כוסות מים (400 מ"ל)
4 בצלים ירוקים חתוכים באורך 3-4 ס"מ
חצי כוס פרחי כרובית
חצי כוס פרחי ברוקולי
חצי כוס פיטריות שמפיניון חתוכות
2 כפות שמן זית
אחת וחצי כפות סוד התיבול ג'ינג'ר ולמון גראס – תאילנדי

אופן ההכנה
1. מטגנים בסיר את הפיטריות עם שמן זית, מוסיפים את הבצל הירוק ובוחשים.

2. מוסיפים את הכרובית, הברוקולי, חלב הקוקוס והמים. לבסוף מוסיפים את "סוד התיבול", מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כ- 5 דקות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר