מרק מינסטרונה עם פסטו

6-8 מנותהחומרים לפסטו2 שיני שוםחופן צנוברים קלויים2 כפות גבינת פרמזן מגוררת2 כוסות עלי בזיליקוםשמן זית על-פי מידת הסמיכות הרצויההחומרים למרק2 כפות שמן זיתבצלים גדולים חתוכים לקוביות או לפרוסות3 מקלות סלרי פרוסיםכ- 500 גרם עגבניות קלופות ומגורענות חתוכות לקוביות2-3 קישואים חצויים ופרוסיםכ- 200 גרם שעועית ירוקה מנוקה וחתוכהכ – 6 כוסות ציר ירקות או טעם עוף2 כוסות שעועית לבנה מבושלת (אפשר קפואה)3 כפות רסק עגבניותכ- 300-200 גרם עלי כרוב או עלי מנגולד פרוסים דקאחת וחצי כוסות פסטה "פרפקטו" – קאוטפי או כל פסטה קטנה אחרתקורט רוזמרין, מלח ופלפל שחור טחון טרי, קורט סוכר, קורט אורגנואופן ההכנה1. מכינים את הפסטו ושומרים במקרר או במקפיא בכלי סגור מכוסה בשכבת שמן זית למניעת השחרה.2. בסיר כבד וגדול מחממים את שמן הזית ומאדים את הבצל על אש בינונית עד שהבצל שקוף כ- 10 דקות. 3. מוסיפים את הגזר והסלרי ומערבבים. מאדים עוד כ- 4 דקות.4. מוסיפים את העגבניות, הקישואים והשעועית הירוקה. מערבבים עוד 3 דקות ומתבלים.5. מוסיפים הפסטה וציר אם צריך, ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה עוד כ- 10 דקות.6. מוסיפים את הכרוב או המנגולד ומבעבעים עוד כ- 2 דקות. מתקנים התיבול.7. מגישים במנות אישיות עם כף פסטו ולחם שחור טרי.

6-8 מנות

החומרים לפסטו
2 שיני שום
חופן צנוברים קלויים
2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
2 כוסות עלי בזיליקום
שמן זית על-פי מידת הסמיכות הרצויה

החומרים למרק
2 כפות שמן זית
בצלים גדולים חתוכים לקוביות או לפרוסות
3 מקלות סלרי פרוסים
כ- 500 גרם עגבניות קלופות ומגורענות חתוכות לקוביות
2-3 קישואים חצויים ופרוסים
כ- 200 גרם שעועית ירוקה מנוקה וחתוכה
כ – 6 כוסות ציר ירקות או טעם עוף
2 כוסות שעועית לבנה מבושלת (אפשר קפואה)
3 כפות רסק עגבניות
כ- 300-200 גרם עלי כרוב או עלי מנגולד פרוסים דק
אחת וחצי כוסות פסטה "פרפקטו" – קאוטפי או כל פסטה קטנה אחרת
קורט רוזמרין, מלח ופלפל שחור טחון טרי, קורט סוכר, קורט אורגנו

אופן ההכנה
1. מכינים את הפסטו ושומרים במקרר או במקפיא בכלי סגור מכוסה בשכבת שמן זית למניעת השחרה.

2. בסיר כבד וגדול מחממים את שמן הזית ומאדים את הבצל על אש בינונית עד שהבצל שקוף כ- 10 דקות.

3. מוסיפים את הגזר והסלרי ומערבבים. מאדים עוד כ- 4 דקות.

4. מוסיפים את העגבניות, הקישואים והשעועית הירוקה. מערבבים עוד 3 דקות ומתבלים.

5. מוסיפים הפסטה וציר אם צריך, ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה עוד כ- 10 דקות.

6. מוסיפים את הכרוב או המנגולד ומבעבעים עוד כ- 2 דקות. מתקנים התיבול.

7. מגישים במנות אישיות עם כף פסטו ולחם שחור טרי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר