מרק ירקות עשיר בסוד התיבול בזיליקום ואורגנו איטלקי

4 מנותהחומרים4 כפות שמן זית1 גזר קלוף וחתוך לקוביות1 זוקיני חתוך לקוביות1 בצל סגול קלוף חצוי וחתוך לפלחים1 כרישה מנוקה (לבן וירוק בהיר) פרוסה לפרוסות1 תפוח אדמה בינוני קלוף וחתוך לקוביות1 גבעול סלרי פרוס לפרוסות1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות (אם רוצים)5-4 כוסות מים6-5 עגבניות קלופות וחצויות (אפשר מקופסא)2 כפיות סוד התיבול בזיליקום ואורגנו איטלקי2 כפיות סוד התיבול שום ופטרוזיליהלהגשהעלי סלרי רעננים, קצוצים גסאופן ההכנה1. בסיר רחב מחממים השמן ומטגנים קוביות הירקות (למעט העגבניות) תוך ערבוב על אש בינונית כ- 5 דקות.2. יוצקים מים, מביאים לרתיחה, מוסיפים סוד התיבול והעגבניות, מנמיכים הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ- 20 דקות.3. אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מסוד התיבול.4. מגישים חם עם עלי סלרי טריים. גבינת פרמזן מגוררת תשפר ותעדן את המרק

4 מנות

החומרים
4 כפות שמן זית
1 גזר קלוף וחתוך לקוביות
1 זוקיני חתוך לקוביות
1 בצל סגול קלוף חצוי וחתוך לפלחים
1 כרישה מנוקה (לבן וירוק בהיר) פרוסה לפרוסות
1 תפוח אדמה בינוני קלוף וחתוך לקוביות
1 גבעול סלרי פרוס לפרוסות
1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות (אם רוצים)
5-4 כוסות מים
6-5 עגבניות קלופות וחצויות (אפשר מקופסא)
2 כפיות סוד התיבול בזיליקום ואורגנו איטלקי
2 כפיות סוד התיבול שום ופטרוזיליה

להגשה
עלי סלרי רעננים, קצוצים גס

אופן ההכנה
1. בסיר רחב מחממים השמן ומטגנים קוביות הירקות (למעט העגבניות) תוך ערבוב על אש בינונית כ- 5 דקות.

2. יוצקים מים, מביאים לרתיחה, מוסיפים סוד התיבול והעגבניות, מנמיכים הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ- 20 דקות.

3. אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מסוד התיבול.

4. מגישים חם עם עלי סלרי טריים. גבינת פרמזן מגוררת תשפר ותעדן את המרק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר