מרק בטטות עם ג'ינג'ר

מצרכים1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות[3 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות3 גזרים קלופים ופרוסים דק7 שיני שום קלופות2 כפיות גינגר טרימלח ופלפל2 ליטר מים או ציר ירקותרבע כוס שמן זיתאופן ההכנה1. לאדות בסיר על אש בינונית את הבטטות עם הגזר.2. להוסיף את הבצל והשום.3. להוסיף את המים ולתבל במלח ופלפל.4. להוסיף את הגינגר ולבשל כ40 דקות על אש בינונית.5. לטחון במעבד מזון את המרק עד לקבלת תערובת חלקה.6. להגיש עם מעט כוסברה מעל

מצרכים
1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות[
3 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות
3 גזרים קלופים ופרוסים דק
7 שיני שום קלופות
2 כפיות גינגר טרי
מלח ופלפל
2 ליטר מים או ציר ירקות
רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה
1. לאדות בסיר על אש בינונית את הבטטות עם הגזר.

2. להוסיף את הבצל והשום.

3. להוסיף את המים ולתבל במלח ופלפל.

4. להוסיף את הגינגר ולבשל כ40 דקות על אש בינונית.

5. לטחון במעבד מזון את המרק עד לקבלת תערובת חלקה.

6. להגיש עם מעט כוסברה מעל


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר