מרק טום צ'ט וו-סן – אטריות שעועית

מרכיבים לשני סועדים100 גרם פרגית נקי וקצוץ דק דק (כמו טחון גס)70 גרם טופו חתוך לקוביות50 גר' אטריות שעועית שקופה (להשרות במים שעתיים לפני)2 מניפות פטריות יער8 יחידות פטריות שמפיניון חתוכות לחצישני פרחי כרובית מפורקות לפרחים קטניםגבעול סלרי אמריקאי חתוך לרצועות דקות3 עלי כרוב סיני חתוך גס4 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק4 גבעולי כוסברה קצוץ דקשתי שיני שום מטוגנות עד השחמה עדינהסויה בהירה1 וחצי ליטר ציר עוף צחאופן ההכנהמרתיחים את ציר המרק. מוסיפים את החומרים למעט הכרוב הסיני, העוף הקצוץ הכוסברה והשום.מבשלים 4 דקות בלבד.מוסיפים את העוף למשך שתי דקות בישול.מוסיפים את הכרוב הסיני לחצי דקה נוספת.מוסיפים את האטריות למשך דקה של בישול.מגישים בצלחת. זורים מעל את הכוסברה והבצל הירוק יחדיו.מזליפים מעט סויה בהירה ומתבלים עם מעט מלח לפי הטעם.

מרכיבים לשני סועדים
100 גרם פרגית נקי וקצוץ דק דק (כמו טחון גס)
70 גרם טופו חתוך לקוביות
50 גר' אטריות שעועית שקופה (להשרות במים שעתיים לפני)
2 מניפות פטריות יער
8 יחידות פטריות שמפיניון חתוכות לחצי
שני פרחי כרובית מפורקות לפרחים קטנים
גבעול סלרי אמריקאי חתוך לרצועות דקות
3 עלי כרוב סיני חתוך גס
4 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
4 גבעולי כוסברה קצוץ דק
שתי שיני שום מטוגנות עד השחמה עדינה
סויה בהירה
1 וחצי ליטר ציר עוף צח

אופן ההכנה
מרתיחים את ציר המרק. מוסיפים את החומרים למעט הכרוב הסיני, העוף הקצוץ הכוסברה והשום.

מבשלים 4 דקות בלבד.

מוסיפים את העוף למשך שתי דקות בישול.

מוסיפים את הכרוב הסיני לחצי דקה נוספת.

מוסיפים את האטריות למשך דקה של בישול.

מגישים בצלחת. זורים מעל את הכוסברה והבצל הירוק יחדיו.

מזליפים מעט סויה בהירה ומתבלים עם מעט מלח לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר