מרכיבים לשמונה סועדים
חצי ליטר ציר דגים (להכנת ציר דגים: עצמות וראשי דג + ירקות שורש בבישול איטי עד צמצום הנוזלים לחצי וסינון)
ו כף סוכר
100 גרם מחית מיסו
100 סמ"ק מירין
100 סמ"ק סאקה
100 סמ"ק סויה
פטריות שיטאקי חתוכות ומושרות במים + הנוזל שהושרו בהם
רבע כרוב חתוך לרצועות
3 פלפלים חתוכים לרצועות
200 גרם טופו חתוך לקוביות
חופן בצל ירוק חתוך
רבע צרור כוסברה קצוץ דק
10 יחידות שעועית ירוקה חתוכה
אופן הכנה
חולטים את אטריות האורז במים רותחים עד לריכוך.
מוציאים ומניחים בצד.
בסיר מרתיחים את ציר הדגים בתוספת המיסו, מירין, סוכר, סאקה, וסויה.
מוסיפים את הטופו ומבשלים למשך 2 דקות.
מוסיפים את הפלפלים, השעועית הירוקה והכרוב לשתי דקות.
מוסיפים את הפטריות לדקה נוספת.
הגשה
בקערת הגשה אישית מניחים קצת אטריות.
מעליהן: נבטים ורצועות דג נא.
יוצקים בנדיבות ציר מרק, טופו וירקות מעל
מקשטים בכוסברה, בצל ירק קצוץ, ורצועות בטטה מטוגנות.