מרק שעועית עם קוביות פסטרמה

המצרכים:800 גר' שעועית לבנה (מושרית ללילה), או שקית שעועית לבנה מבושלת קפואה 1 בצל גדול קצוץ דק1 פלפל אדום קצוץ דק4 שיני שום קצוצות דק2 קופסאות קוביות פסטרמה של זוגלובק1/2 כף אורגנו יבש1/2 פלפל חריף אדום (לפי הטעם)1 כפית כמון1/2 כפית סוכר1/2 1 ליטר ציר עוף ( או 11/2 ליטר מים ו11/2 כף אבקת מרק עוף)2 כף שמן זית1 כפית גדושה מלחאופן ההכנה:מטגנים את הבצל והפלפל האדום עד הזהבה.מוסיפים את השום והפלפל החריף, מטגנים עוד דקה.מוסיפים את שאר החומרים (מלבד הפסטרמה), מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל על אש קטנה למשך 30 דקות. יוצקים לקעריות הגשה, ומוסיפים את קוביות הפסטרמה.

המצרכים:
800 גר' שעועית לבנה (מושרית ללילה), או שקית שעועית לבנה מבושלת קפואה
1 בצל גדול קצוץ דק
1 פלפל אדום קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
2 קופסאות קוביות פסטרמה של זוגלובק
1/2 כף אורגנו יבש
1/2 פלפל חריף אדום (לפי הטעם)
1 כפית כמון
1/2 כפית סוכר
1/2 1 ליטר ציר עוף ( או 11/2 ליטר מים ו11/2 כף אבקת מרק עוף)
2 כף שמן זית
1 כפית גדושה מלח

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל והפלפל האדום עד הזהבה.
מוסיפים את השום והפלפל החריף, מטגנים עוד דקה.
מוסיפים את שאר החומרים (מלבד הפסטרמה), מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל על אש קטנה למשך 30 דקות.
יוצקים לקעריות הגשה, ומוסיפים את קוביות הפסטרמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר