מרק כרובית ושמיר

5-4 מנותהחומרים:500 גרם כרובית1 בצל בינוני1 כף שטוחה מרגרינה או חמאה1 כף גדושה קמח3 כוסות מרק עוף (פרווה)1 כוס חלב¼ כוס שמנת מתוקהמלח, פלפל לבןאגוז מוסקט מגורר1 כף שמיר טרי קצוץאופן ההכנה:ממיסים בסיר את המרגרינה ומטגנים את הבצל כשהוא קצוץ דק, עד לקבלת צבע זהוב.מנקים את הכרובית, מפוררים לפרחים קטנים ומוסיפים לבצל.מטגנים יחד מספר דקות, מוסיפים את אגוז המוסקט והקמח, מערבבים ומוסיפים את כל הנוזלים, פרט לשמנת.מערבבים ומתבלים, נותנים למרק להתבשל כ-15 דקות על להבה קטנה.להשלמה, מוסיפים את השמנת והשמיר הקצוץ ומגישים.

5-4 מנות
החומרים:
500 גרם כרובית
1 בצל בינוני
1 כף שטוחה מרגרינה או חמאה
1 כף גדושה קמח
3 כוסות מרק עוף (פרווה)
1 כוס חלב
¼ כוס שמנת מתוקה
מלח, פלפל לבן
אגוז מוסקט מגורר
1 כף שמיר טרי קצוץ

אופן ההכנה:
ממיסים בסיר את המרגרינה ומטגנים את הבצל כשהוא קצוץ דק, עד לקבלת צבע זהוב.
מנקים את הכרובית, מפוררים לפרחים קטנים ומוסיפים לבצל.
מטגנים יחד מספר דקות, מוסיפים את אגוז המוסקט והקמח, מערבבים ומוסיפים את כל הנוזלים, פרט לשמנת.
מערבבים ומתבלים, נותנים למרק להתבשל כ-15 דקות על להבה קטנה.
להשלמה, מוסיפים את השמנת והשמיר הקצוץ ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר