חומרים למרק
1.75 ק"ג עוף שלם
4 גזרים, חתוכים לחצאים(לאורך)
3 בצלים מקולפים
6 מקלות סלרי חתוכים לפרוסות עם מעט עלים
6 עגבניות שרי מעוכות קלות
חופן פטרוזיליה קצוצה
4 ליטר מים
מלח לפי הטעם
50 גרם פרמז'ן
אופן ההכנה
1. שמים את כל החומרים בסיר ומבשלים עד לרתיחה קלה.
2. מנמיכים את הלהבה לחום נמוך מאוד, מכסים את הסיר ומבשלים למשך שעה וחצי.
3. מוציאים את העוף והירקות מהסיר ומסננים את הנוזל.
4. לפני ההגשה מחממים את הנוזל ומוסיפים טורטליני (ניתן לרכוש טורטליני בחנויות פסטה או בסופר רצוי במילוי עוף או גבינה).
5. כאשר הפסטה אל-דנטה מגישים מיד עם הירקות, חתיכות עוף ומעט פרמז'ן מגורד.